PARTIZAN DOBIO JOŠ JEDNOG PROTIVNIKA NA PRIPREMAMA: U pitanju je slovenački prvoligaš!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

zvanično

PARTIZAN DOBIO JOŠ JEDNOG PROTIVNIKA NA PRIPREMAMA: U pitanju je slovenački prvoligaš!

S obzirom da je susret sa Taborom planiran za 7. jul, između provere sa poljskom Krakovijom (4.7) i generalne probe sa ruskim Rostovim (8. 7)

Objavljeno:

Utakmica više za fudbalere Partizana tokom boravka u Sloveniji. Isprva su bila planirana samo četiri kontrolna meča, međutim, okolnosti su dovele do još jednog susreta.

I to sa Tabor Sežanom, ekipom iz sredine tabele tamošnje Prve lige, minule sezone plasirana na šesto mesto u konkurenciji deset timova. Razlog što je došlo do zakazivanja još jedne provere leži u nameri stručnog štaba da dodatnu šansu ukaže fudbalerima koji nisu bili u prvom planu na prethodna dva kontrolna susreta, sa Murom (2:2) i Koprom (3:0).

FK Partizan
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

U pitanju su golman Lazar Slavković, štoper Luka Subotić, mladi fudbaleri poput Sameda Baždara i Marka Milovanovića, eventualno još jedan defanzivac Matija Đorđević... Sve s namerom da i oni provere koliko mogu u ovom trenutku.

S obzirom da je susret sa Taborom planiran za 7. jul, između provere sa poljskom Krakovijom (4.7) i generalne probe sa ruskim Rostovim (8. 7) na njemu neće igrati momci projektovani da počnu prvi takmičarski meč u novoj sezoni, na gostovanju Proleteru u Novom Sadu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.