"LETELO PERJE" U HRVATSKOJ SVLAČIONI: Nakon poraza usledila je žestoka svađa dvojice fudbalera!
Foto: Profimedia

nema potrebe

"LETELO PERJE" U HRVATSKOJ SVLAČIONI: Nakon poraza usledila je žestoka svađa dvojice fudbalera!

Zanimljivo, Hrvati su i treći gol primili zbog amaterskog ponašanja na terenu

Objavljeno:

Aktuelni vicešampion sveta, reprezentacija Hrvatske, eliminisana je u osmini finala Evropskog prvenstva.

"Vatreni" su posle produžetaka na stadionu u Kopenhagenu poraženi od Španije rezultatom 5:3.

Izabranici selektora Zlatka Dalića su do 85 minuta imali dva gola zaostatka (3:1), međutim, u samom finišu meča uspeli su da postignu dva gola i tako izbore produžetke. Španija je već u prvom produžetku rešila pitanje pobednika. Golovima Morate i Ojarsabala Španci su stigli do zasluženog trijumfa i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Od prvog minuta utakmice viđena je dominacija Furije. Bilo je evidentno da nešto ne funkcioniše u igri Hrvatske. Vatreni su pravili kardinalne greške tokom meča i pravo je čudo što Španija nije u regularnom delu obezbedila plasman u narednu rundu ubedljivim trijumfom.

Hrvatski mediji prenose da je došlo do ozbiljne svađe između kapitena Luke Modrića i asa Milana Ante Rebića.

EURO 2020
foto: Profimedia

Modrić i Rebić su se zakačili nakon drugog gola Španije u 57. minutu utakmice. Modrić je pobesneo jer je Rebić pre pogotka Furije izašao sa terena da promeni kopačke, pa su Vatreni ostali sa desetoricom.

Zanimljivo, Hrvati su i treći gol primili zbog amaterskog ponašanja na terenu.

Naime, mladi defanzivac Dinama Joško Gvardiol je prilikom prekida u 77. minutu došao do sredine terena kako bi uzeo flašicu sa vodom i osvežio se. Ostavio je rupu na desnoj strani. Tores je to primetio i brzo iz slobodnjaka poslao dijagonalu. Mladi fudbaler je pokušao da spreči katastrofu, ali bezuspešno.

- Očigledno moramo još da odrastamo. Ovo nije utakmica protiv Škotske nego protiv ekipe koja kažnjava svaki kiks. Nismo dovoljno trčali u prvom delu, ne možeš protiv ovakvog protivnika hodati po terenu. Mi u 38. minuti menjamo kopačke i pijemo vodu, a protivnik nas kazni - rekao je razočarani Dalić nakon meča.

Fudbalska javnost u Hrvatskoj za neuspeh krvi selektora Dalića, koji će po svemu sudeći dobiti otkaz po povratku u domovinu.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.