NAPOKON SU SAOPŠTILI: FSS objavio kada će dobiti novog predsednika!
Foto: Filip Plavčić

najzad

NAPOKON SU SAOPŠTILI: FSS objavio kada će dobiti novog predsednika!

Trenutno najveće šanse ima Zoran Laković

Objavljeno:

Fudbalski savez Srbije bi svog novog predsednika mogao da dobije za šest meseci kada bi trebalo da se odradi ko će biti prvi čovek u srpskom fudbalu.

Mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, koje je ostalo upražnjeno posle odlaska Slaviše Kokeze, i dalje je jedna od gorućih tema u srpskom fudbalu!

Lov na pomenutu funkciju praktično je krenuo dan nakon što se Kokeza povukao, a "Sportski žurnal" navodi da je konačno poznato kada će FSS dobiti novog predsednika.

Naime, Izvršni odbor FSS će u septembru raspisati izbore na svim nivoima i da bi oni trebalo da se završe do kraja decembra, te da će Kokezin naslednik biti izabran uoči Nove godine.

U septembru bi trebalo da bude usvojen i novi Statut FSS koji je u obavezi da se ukladi sa statutom UEFA, a koji će usvojiti aktuelna Skupština FSS pre vanrednih izbora.

Inače, nedavno ja napravljeno istraživanje ko je najbolji kandidat za predsednika FSS, a izdvojilo se ime Nebojše Lekovića koji je dobio podršku 47 odsto ispitanika u "trci" sa Nemanjom Vidićem i Rasimom Ljajićem.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.