REŠIO SVE ADMINISTRATIVNE PROBLEME: Rikardo potpisao, u utorak se priključuje igračima Partizana (FOTO)
Foto: Starsport©

muke su završene

REŠIO SVE ADMINISTRATIVNE PROBLEME: Rikardo potpisao, u utorak se priključuje igračima Partizana (FOTO)

Napadač sa Zelenortskih ostrva je prvi put u Humsku stigao leta 2018. godine

Objavljeno:

Dileme više nema, Rikardo Gomeš vraća se u Partizan. Završen je i poslednji korak u transferu iz Al Šarže pošto je napadač sa Zelenortskih ostrva danas i definitivno raskrstio sa klubom iz Dubaija, tako što je lično potpisao "hartiju", što mu je omogućilo da se vrati među crno-bele.

Ovu informaciju potvrdio je Partizan na društvenim mrežama.

Rikardo je prvi put u Humsku stigao leta 2018. godine kao najbolji strelac druge lige Portugalije. Crno-beli su za njegov transfer tada platili obeštećenje od 200.000 evra, dok je sam fudbaler dobio platu od 20.000 evra na mesečnom nivou i potpisao trogodišnji ugovor.

FK Partizan, Rikardo Gomeš
foto: Starsport©

Ipak u Humskoj je ostao samo sezonu, u kojoj je izjednačio golgeterski učinak Brazilca Leonarda sa 26 golova na 49 mečeva u svim takmičenjima, što mu je omogućilo mnoga interesovanja, a Partizanu mogućnost da u teškom finansijskom trenutku dobro zaradi.

Ispostavilo se da je ponuda Al Šarže od 3,5 miliona evra najpogodnija i za napadača i za crno-bele i posao je sklopljen, posle dugih pregovora, u kojima su Arapi pokušavali da spuste cenu na sve moguće načine. Kada se u priču umešao još jedan klub - popustili su i odlučili da plate obeštećenje koje su iz Humske i zahtevali.

Rikardo je visok 188 centimetara, izuzetno je brz, a karakteriše ga i odličan skok i igra glavom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.