U PARTIZANU MOGU DA ODAHNU: Povreda Banjaka nije teže prirode!
Foto: Starsport©

dobro je

U PARTIZANU MOGU DA ODAHNU: Povreda Banjaka nije teže prirode!

Na sreću svih u Partizanu i samog igrača, ispostavilo se da nema težih posledica, da je u pitanju jači udarac u žaru borbe i on će danas posle podne ponovo biti na terenu

Objavljeno:

Svi su odahnuli u Partizanu koji se nalazi na priprema u Sloveniji, a razlog je što povreda štopera crno-belih nije teže prirode i već bi trebao ovih dana da se vrati na teren.

Povreda Makija Banjaka, koju je zaradio na treningu u petak posle podne, nije teže prirode, pokazao je snimak magnetnom rezonancom. Defanzivac je preskočio jedan trening i jučerašnji duel sa Murom, a već danas se vraća normalnom radu sa ekipom.

Maki Banjak
foto: Starsport©

Štoper crno-belih je dobio jak udarac u zglob, koji je potom iskrenuo, tokom jedne od vežbi na treningu i činilo se isprva da se radi o ozbiljnoj povredi, jer je Banjak ostao na travi.

Medicinski tim crno-belih je odmah intervenisao, ukazao pomoć defanzivcu na licu mesta, odmah je prebačen i u hotel gde je smeštena ekipa, a potom je i zakazano snimanje, kako bi se otklonila svaka nedoumica u vezi sa težinom povrede. Jer je Banjak, po sopstvenom priznanju, pre nekoliko godina doživeo prelom istog članka.

Na sreću svih u Partizanu i samog igrača, ispostavilo se da nema težih posledica, da je u pitanju jači udarac u žaru borbe i on će danas posle podne ponovo biti na terenu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.