MESI MU SE POTPISAO NA LEĐA, A NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ON ODMAH NAKON TOGA UČINIO: Ludilo navijača NEMA KRAJA!
Foto: Printscreen/youtube/Mr. Zalatiel

Brutalno

MESI MU SE POTPISAO NA LEĐA, A NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ON ODMAH NAKON TOGA UČINIO: Ludilo navijača NEMA KRAJA!

Ovaj navijač imao je priliku da se upozna sa svojim idolom, pe je iskoristio priliku za fotografiju o kojoj će sigurno pričati i svojim unucima

Objavljeno:

Lionel Mesi pre nekoliko dana je bio iznenađen kada je video da je jedan od njegovih fanova preko celih leđa istetovirao lik igrača Barselone.

Ovaj Brazilac našao se u centru pažnje pred utakmicu između Argentine i Urugvaja kada je u prenosu jedne televizije sve iznenadio svojom ogromnom tetovažom lika Lionela Mesija.

On je bio u dresu Mesija i novinar ga je zaustavio da pita za očekivanja u meču Argentine i Urugvaja, a onda je on to iskoristio kako bi skinuo dres i pokazao svoju tetovažu.

Čak je i novinar bio iznenađen ovom ogromnom tetovažom zbog koje je ovaj navijač postao hit na društvenim mrežama. Sve je to ispratio i Mesi koji mu je poručio da ga želi upoznati i potpisati se ispod tetovaže.

Samo nekoliko dana kasnije navijač se pojavio ispred hotela u kom boravi reprezentacija Argentine, a Mesi je zaista ispunio svoje obećanje.

Izašao je ispred hotela i potpisao se na leđa navijaču što je oduševilo javnost.

Ovaj navijač imao je priliku da se upozna sa svojim idolom, pe je iskoristio priliku za fotografiju o kojoj će sigurno pričati i svojim unucima.

Samo dan nakon što je dobio Mesijev potpis u javnosti je otkriveo da se ovaj navijač zove Igor Magalhaes i da nije gubio vreme nakon autograma svog idola.

Naime, Magalhaes je odmah nakon susreta sa Mesijem odlučio da ode u "Tattoo" radnju gde je novom tetovažom ovekovečio Mesijev autogram. Nakon toga poručio je da je ostvario svoj san i da sada može umreti u miru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.