LEGENDARNI DEFANZIVAC OTKRIO ŠTA MU JE MESI RADIO: Izdriblao me 10 puta za 10 minuta, na kraju sam pao - HIT!
Foto: printscreen/twitter/BarcaUniversal

Urnebesno

LEGENDARNI DEFANZIVAC OTKRIO ŠTA MU JE MESI RADIO: Izdriblao me 10 puta za 10 minuta, na kraju sam pao - HIT!

U svojoj karijeri Nesta se susreo sa mnogim fudbalskim zvezdama, a sigurno je i on sam jedan od najboljih defanzivaca ikad

Objavljeno:

Alesandro Nesta za mnoge je jedan od najboljih defanzivaca u istoriji fudbala.

Nesta je najbolje dane svoje igračke karijere proveo u Laciju i Milanu sa kojim je uspeo da osvoji mnogo trofeja, a bio je i na krovu sveta 2006. godine sa reprezentacijom Italije.

U svojoj karijeri Nesta se susreo sa mnogim fudbalskim zvezdama, a sigurno je i on sam jedan od najboljih defanzivaca ikad.

U jednom od intervjua za italijanske medije Nesta je govorio o Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju jer ga je novinar pitao protiv koga od njih dvojice je teže igrati.

Nesta je u svojoj karijeri imao priliku da igra protiv Ronalda i Mesija, a čini se da je dosta veći trag na njega ostavio argentinski fudbaler.

- Ja sam se sreo sa Mesijem u svojoj 37. godini života. Tada me je za 10 minuta predriblao 10 puta. To je frustrirajuće - rekao je Nesta i dodao.

- Napravio je potez, pao sam na pod i dve sekunde kasnije sam otvorio oči i imao sam šta i videti, stajao je ispred mene sa ispruženom rukom kako bi mi pomogao da ustanem. Sa tim me je mentalno uništio.

Utakmica o kojoj je Nesta pričao igrala se u Ligi šampiona u sezoni 2011/12. kada je Mesi bio na vrhuncu svoje karijere jer je u toj sezoni Argentinac postigao čak 73 gola za Barselonu.

Nesta je na kraju dodao da su Ronaldo i Mesi zaista neverovatni fudbaleri, ali da može birati koga ne bi čuvao na terenu onda bi to bio kapiten Barselone.

- Igrao sam protiv obojice. Mesi je fenomen zaista, a Ronaldo daje 40 golova po sezoni. Obojica su fantastični na neki svoj način. No, više ne bih voleo Mesija čuvati kada bih imao priliku - zaključio je bivši igrač Milana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.