MAJSTORIJA, GOL, REKORD, ISTORIJA: Mesi još jednom pokazao klasu, ali Čile ukrao bod! (Video)
Foto: AP

Kopa Amerika

MAJSTORIJA, GOL, REKORD, ISTORIJA: Mesi još jednom pokazao klasu, ali Čile ukrao bod! (Video)

Do kraja meča Čile se branio, jer iskreno nije skoro ništa ni pokazao na ovom susretu, a Argenita nije uspela da kruniše dobru partiju pobedom

Objavljeno:

Kakav maler tera Argentinu, to nije normalno. Iako su bili bolji rival i stvarali šanse, došli do gola majstorijom Mesija, ponovo su ostali bez dva boda.

Da stvar bude gora, ponovo im je bod uzeo Čile, koji se drugi put izvukao protiv istog protivnika.

No, krenimo redom.

Gaučosi su bili ti koji su diktirali tempo, rastrčana je bila ekipa Skalonija, međutim, nisu nikako mogli da dođu do pogotka.

A onda prilika za čarobnjaka Lionela Mesija. Slobodan udarac koji je stvoren za majstora svetske klase i BUM pogodak koji ga je uveo u istoriju, pošto je postao prvi fudbaler koji je u dresu nacionalnog tima postigao sedam golova iz slobodnih udaraca. Pre njega sa šest je držao rekord Rikelme.

Krenula je Argentina u istom ritmu, stvarala šanse i gol je visio u vazduhu. Ipak, kao grom iz vedra neba prenuo ih je pogodak i to iz popravnog sa penala.

Prvu pravu priliku za svoju reprezentaciju Edu Vargas je propustio, ali je, kada je pokušao da ga "pokrije", Artura Vidala na nedozvoljen način zaustavio Nikolas Taljafiko. Na kraju se Vargas odužio Vidalu, vezisti Intera je Emilijano Martinez odbranio penal, ali je napadač Atletiko Mineira iz odbitka smestio loptu u mrežu.

Do kraja meča Čile se branio, jer iskreno nije skoro ništa ni pokazao na ovom susretu, a Argenita nije uspela da kruniše dobru partiju pobedom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.