I TADIĆ SE POMOLIO ZA ERIKSENA: Kapiten Srbije objavio fotografiju sa bivšim herojem svog Ajaksa! (FOTO)
Foto: EPA/Neil Hall

podrška

I TADIĆ SE POMOLIO ZA ERIKSENA: Kapiten Srbije objavio fotografiju sa bivšim herojem svog Ajaksa! (FOTO)

Eriksen je ostao ljubimac navijača "Kopljanika" sa kojima je osvojio tri uzastopne titule prvaka Holandije i jedan Kup, ali i svih ljubitelja fudbala ne samo zbog velikog igračkog umeća već i mirne naravi

Objavljeno:

Iz celog fudbalskog sveta stizale su poruke podrške Kristijanu Eriksenu i molitve da će sve biti u redu sa njim nakon što je vezista reprezentacije Danske kolabirao krajem prvog poluvremena duela sa Finskom (0:1) u okviru Grupe B Evropskog prvenstva.

Njima se pridružio i Dušan Tadić. Kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, kluba u kom je Eriksen stasao i razbio svoj raskošni talenat, objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz emotikone molitve i srca za Danca.

Slika je inače sa susreta tadašnjeg Eriksenovog kluba Totenhema i Ajaksa, iz polufinala Lige šampiona 2019. godine u Londonu (0:1).

Eriksen je ostao ljubimac navijača "Kopljanika" sa kojima je osvojio tri uzastopne titule prvaka Holandije i jedan Kup, ali i svih ljubitelja fudbala ne samo zbog velikog igračkog umeća već i mirne naravi.

Srećom, ubrzo su stigle informacije da je plejmejker u svesnom stanju, a onda se i sam oglasio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.