NAVIJAČI MAKEDONIJE NEĆE MOĆI DA UŽIVAJU U DAMAMA NOĆI I LAKIM DROGAMA - Zabranjen im ulaz u Holandiju!
Foto: AP

Najluđe gostovanje ostaje samo san

NAVIJAČI MAKEDONIJE NEĆE MOĆI DA UŽIVAJU U DAMAMA NOĆI I LAKIM DROGAMA - Zabranjen im ulaz u Holandiju!

Prethodno će makedonski fudbaleri prvi meč na šampionatu Evrope igrati 13. juna sa Austrijom u Bukureštu, a četiri dana kasnije će se na istom mestu sastati sa Ukrajinom

Objavljeno:

Navijači fudbalske reprezentacije Severne Makedonije neće moći da prisustvuju utakmici trećeg kola Grupe C Evropskog prvenstva protiv Holandije u Amsterdamu, zbog ograničenja putovanja izazvanih pandemijom korona virusa.

- Povodom predstojećeg fudbalskog meča između Severne Makedonije i Holanadije informišemo vas da je zabrana putovanja u Evropsku uniju građana iz trećih zemalja još na snazi - objavljeno je na fejsbuk stranici Ambasade Holandije.

Makedonski mediji koji su danas preneli tu informaciiju ističu da se i pored toga očekuje da njihovi fudbaleri imaju podršku na meču protiv Holandije, jer će u Amsterdam moći da dođu Makedonci koji žive u Evropskoj uniji.

Utakmica trećeg kola grupne faze Evropskkog prvenstva Holandija – Severna Makedonija igra se 21. juna.

Prethodno će makedonski fudbaleri prvi meč na šampionatu Evrope igrati 13. juna sa Austrijom u Bukureštu, a četiri dana kasnije će se na istom mestu sastati sa Ukrajinom.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.