12.000 NAVIJAČA SEVERNE MAKEDONIJE BESNO: Vratite nam stari dres - NAJLEPŠI NA SVETU!
Foto: Profimedia

BURNO

12.000 NAVIJAČA SEVERNE MAKEDONIJE BESNO: Vratite nam stari dres - NAJLEPŠI NA SVETU!

Imali smo možda najlepši dres koji je neka fudbalska reprezetacija imala

Objavljeno:

Više od 12.000 Makedonaca potpisalo je za jedan dan onlajn peticiju za povlačenje novog bordo dresa fudbalske reprezentacije i vraćanje starog u crvenoj i žutoj boji makedonske zastave.Fudbalska federacija Makedonije (FFM) predstavila je juče oko podne novi dres za predstojeće Evropsko prvenstvo koji je o osnovnoj varijanti u bordo boji, ali je to odmah naišlo na nezadovoljstvo makedonskih navijača i brojne kritike preko društvenih mreža. ; Internet peticiju pod naslovom "Makedonija na EP u starim dresovima" za vraćanje starog dresa do danas u podne potpisalo je 12.040 makedonskih navijača.

- Imali smo možda najlepši dres koji je neka fudbalska reprezetacija imala! Umesto da igramo u tom dresu koji je donosio radost i pobede, za koji je ceo fudbalski svet govorio da je unikatan i lep, stručnjaci u FFM su rešilii da naprave novi dres koji uopšte ne sadrži prepoznatljivu crveno-žutu boju i liči na dres Letonije - navodi se u peticiji kojom se zahteva povlačenje novog i vraćanje starog dresa.

Novi dres reprezentacije Severne Makedonije u kojem će fudbaleri igrati na Evropskom prvenenstvu ima tri verzije - bordo, beloj i crnoj boji, sa stilizovanom aplikacijom glave balkanskog risa, novog simbola rerezentacije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.