FUDBALSKA LEGENDA SE PREMIŠLJA DA LI DA NASTAVI KARIJERU: Posle Evropskog prvenstva možda okači kopačke o klin!
Foto: EPA/Simone Arveda

videćemo

FUDBALSKA LEGENDA SE PREMIŠLJA DA LI DA NASTAVI KARIJERU: Posle Evropskog prvenstva možda okači kopačke o klin!

Najbolji makedonski fudbaler, kako su preneli lokalni mediji, u tom intervjuu nije krio da je ponosan zato što će sa suigračima iz reprezentacije nastupati na jednom tako velikom takmičenju, prvi put u makedonskoj istoriji

Objavljeno:

Kapiten reprezentacije Severne Makedonije i fudbaler Đenove Goran Pandev najavio je da bi mogao da produži igračku karijeru i da će o tome odlučiti posle Evropskog prvenstva.

- Iskreno, još sam u dilemi da li ću produžiti igračku karijeru, sada punim 38 godina, videćemo. Posle završetka predstojećeg Evropskog prvenstva odlučiću da li ću igrati fudbal ili ću staviti tačku na karijeru - rekao je Pandev u intervjuu radiju "Kanal 77".

Najbolji makedonski fudbaler, kako su preneli lokalni mediji, u tom intervjuu nije krio da je ponosan zato što će sa suigračima iz reprezentacije nastupati na jednom tako velikom takmičenju, prvi put u makedonskoj istoriji.

- Plasmanom na Evropsko prvenstvo ispunili smo san svakog Makedonca. Naše utakmice treba da budu praznik za navijače i ekstra motiv za igrače- rekao je Pandev.

Fudbaler Đenove je u martu, u jednom televizijskom intervjuu, rekao da namerava da se "penzioniše" posle Evropskog prvenstva i da ima ponudu da ostane u upravi italijanskog prvoligaša.

- Nakon EP najverovatnije ću se penzionisati, staviću tačku na aktivnu fudbalsku karijeru. Sa porodicom ostajem u Đenovi, imam ponudu da budem deo rukovodstva kluba", rekao je tada Pandev.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.