SELEKTOR SEVERNE MAKEDONIJE POČEO DA SKUPLJA SLIČICE: Ponosan sam što se nalazimo u "Panini" albumu!
Foto: Profimedia

Euforija tek počinje

SELEKTOR SEVERNE MAKEDONIJE POČEO DA SKUPLJA SLIČICE: Ponosan sam što se nalazimo u "Panini" albumu!

Evropsko prvenstvo će biti 'kruna' zato što smo ga čekali 30 godina

Objavljeno: 11:59h

Selektor fudbalera Severne Makedonije Igor Angelovski izjavio je da je ostvario dečački san da se u "Panini" albumu nađe njegova reprezentacija i dodao da je sa svoje troje dece sakupio tri albuma sličica priređen za predstojeće Evropsko prvenstvo.

- Sakupio sam tri albuma za Evropsko prvensto jer su Luka, Luna i Lea izrazili želju da svako ima sopstveni album. Eto, konačno se ostvario još jedan dečački san kada smo svi sakupljali 'Panini' albume i čekali trenutak kada će biti ispunjen makedonskom fudbalskom reprezentacijom - rekao je Angelovski.

On je u intervju za Televiziju Telma rekao da očekuje da njegovi izabranici na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 11. juna do 11. jula, ostvare cilj koji je postavio, a to je da prođu grupu.

- Verujem da fudbaleri mogu to da urade i da ponovo naciju učine ponosnom. Evropsko prvenstvo će biti 'kruna' zato što smo ga čekali 30 godina. Svi smo sanjali o tom trenutku i fudbaleri će imati priliki da pokažu svoje kvalitete i motivaciju - rekao je Angelovski, koji je severnomakedonsku fudbalsku reprezentaciju prvi put odveo na jedno veliko takmičenje.

Angelovski je dodao da nedavna pobeda nad Nemačkom treba da bude dodatna motiviacija makedonskim reprezentativcima da - veruju u sebe i da odigraju na svom najvišem nivou.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.