KRSTOVIĆA PONELE EMOCIJE POSLE PENALA: Gol posvetio svojoj porodici, a trofej navijačima
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

bio JE siguran u sebe

KRSTOVIĆA PONELE EMOCIJE POSLE PENALA: Gol posvetio svojoj porodici, a trofej navijačima

Zvezda je osvojila Kup Srbije, pošto je posle penala slavila protiv Partizana

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović rekao je, posle večerašnjeg osvajanja Kupa Srbije, da je bio siguran da će postići gol sa penala i dodao da su ga nakon toga "malo ponele emocije".

- Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvodjenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću biti precizan - rekao je Krstović.

Zvezda je večeras osvojila Kup Srbije, pošto je posle penala slavila protiv Partizana. Krstović je bio jedan od izvodjača, a posle datog gola provocirao je golmana Partizana Vladimira Stojkovića, koji je gurnuo loptu napadaču Zvezde u lice. Sudija mu je pokazao žuti karton, drugi na utakmici, ali je Stojković ostao na golu do kraja penal serije zbog pravila po kojem se karton pre penala "briše".

- Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima - rekao je Krstović.

Krstović je naveo i da je večerašnji trofej nagrada za sve navijače Zvezde.

- Žao mi je što nisu bili u prilici da nas podrže na tribinama, ali verujem da će od leta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine - naveo je Nikola Krstović.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.