ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE ZA DRAGOVIĆA: Njegov menadžer je DEMANTOVAN! (FOTO)
Foto: AP

slatko iznenađenje

ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE ZA DRAGOVIĆA: Njegov menadžer je DEMANTOVAN! (FOTO)

Austrijski reprezentativac će biti počasni gost na utakmici finala Kupa, pa će iz lože posmatrati utakmicu u kojoj će fudbaleri Zvezde imati priliku da osvoje prvu duplu krunu nakon 14 godina pauze

Objavljeno:

Aleksandar Dragović stigao je u Beograd na završetak pregovora sa Crvenom zvezdom, a klub je skoristio priliku i priredio mu "slatko" iznenađenje - iskopirana je torta sa grbom Zvezde koju je imao za svoj rođendan.

Priče o mogućem transferu Aleksandra Dragovića u redove Crvene zvezde ne prestaju, svakoga dana se spekuliše o tome kada bi mogao da se ozvaniči, a to bi trebalo da bude dan nakon finala Kupa.

Njegov menadžer, Milan Dudić je takođe pričao o njegovom trenutnom statusu, gde je rekao kako još ništa nije zvanično, iako se fudbaler slikao u majici Crvene zvezde i već je pristigao na Marakanu gde će gledati finale Kupa Srbije.

Navijači Crvene zvezde su dočekali fudbalera na Marakani na izuzetno "sladak" način, priredili su mu iznenađenje u vidu torte kakvu je imao za proslavu svog 29-og rođendana.

Tu je i poruka "Dobrodošao", što su mnogi shvatili kao da je transfer i ozvaničen i završen i da se čeka samo formalnost.

Skoro da i ne postoje razlike ukoliko pogledamo i onu kojom je on slavio rođendan pre godinu dana.

Austrijski reprezentativac će biti počasni gost na utakmici finala Kupa, pa će iz lože posmatrati utakmicu u kojoj će fudbaleri Zvezde imati priliku da osvoje prvu duplu krunu nakon 14 godina pauze.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.