NIJE MOGLO BEZ PIKEA: Defanzivac Barselone ponovo pecka Real Madrid!
Foto: REUTERS/Sergio Perez

nema mira

NIJE MOGLO BEZ PIKEA: Defanzivac Barselone ponovo pecka Real Madrid!

Posle poslednjeg zvižduka Zinedin Zidan i Toni Kros su opkolili glavnog sudiju Martineza Munueru te su tražili određena objašnjenja

Objavljeno:

Real Madrid je blizu gubitka titule prvaka Španije nakon što je remiziriao sa Seviljom i tako nije iskoristio remi Barselone i Atletika.

Odličan i uzbudljiv meč na stadionu "Alfredo Di Stefano" su igrali Real i Sevilja. Na kraju je završeno 2:2, a domaći su izbegli poraz preko Azaraa duboko u sudijskoj nadoknadi.

Gosti iz Andaluzije su imali prednost golom Rakitića iz penala. Kazneni udarac je dosuđen nakon konsultacija sa VAR sobom. Posle utakmice u Realu su bili besni zbog toga.

Posle poslednjeg zvižduka Zinedin Zidan i Toni Kros su opkolili glavnog sudiju Martineza Munueru te su tražili određena objašnjenja.

Kada je video snimak šta se desilo odmah je reagovao i Đerar Pike. Igrač Barselone je poznat po tome da kritikuje suđenje koje je prema njegovom mišljenju uglavnom u korist Reala.

- Pričajte da ljudi razumeju - poručio je Pike aludiravši na sličnu scenu koja mu se već dogodila u Valdebebasu kada se žalio na suđenje Gila Manzana u poslednjem El Klasiku.

Pre toga Pike se sukobio i sa Lukom Modrićem koji je bio taj koji bacio otrovnu strelicu prema iskusnom defanzivcu.

- Čekaš da počneš plakati, eh... - rekao je Modrić.

- Ali čoveče, četiri minute...- bio je odgovor Pikea.

- Koliko bi to ti? - glasio je Modrićev odgovor.

Tri kola pre kraja Atletio je najbliži tituli sa 77 bodova, Real Madrid i Barselona imaju po dva boda manje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.