REMI BARSE I ATLETIKA PO MERI REALA! Kraljevski klub ima otvoreni put ka odbrani titule
Foto: EPA/Enric Fontcuberta

primera 35. kolo

REMI BARSE I ATLETIKA PO MERI REALA! Kraljevski klub ima otvoreni put ka odbrani titule

I dok je Atletiko izgledao opasnije u prvom delu, Barselona je u drugom delovala malo rasterećenije i opasnije

Objavljeno:

Barselona i Atletiko su na Kamp Nou stadionu odigrali veliki derbi u 35. kolu španske La Lige, a završen je nepopularnim rezultatom 0:0.

Ušli smo u završnicu sezone i ovo je bila jedna od ključnih utakmica u borbi za titulu. Barselona je imala priliku da zausavi Atletiko, no Madriđani su osvojili veliki bod.

Jorgandžije će u protekla tri kola ući sa 77 bodova, Barsa ima 75, Real Madrid 74 i utakmicu manje, pošto sutra dočekuje Sevilju.

FK Atletiko Madrid
foto: EPA/Enric Fontcuberta

Bolje je meč otvorio Atletiko, a u 20. minuti gostujući tim imao je veliku priliku. Hermoso je ubacio za Koreu, izgledalo je kao da će lopta u gol, ali Lengle je uklizao i spasio Barselonu.

U 34. minutu Ter Štegen spašava Katalonce nakon što je Ljorente dobro šutirao. Samo tri minute kasnije Ter Štegen u dva navrata brani i spašava svoj tim. Prvo Karaskov udarac, zatim i Luisa Suareza. Do kraja prvog dela videli smo i šansu za domaći sastav. Oblak je sjajno intervenisao nakon prodora Mesija i udarca.

FK Barselona
foto: EPA/Enric Fontcuberta

I dok je Atletiko izgledao opasnije u prvom delu, Barselona je u drugom delovala malo rasterećenije i opasnije. Na početku drugog dela Lenglet glavom puca preko gola na ubačaj Mesija.

Mogli su domaći povesti u 62. minutu, kada je Alba centriao, a Moriba pucao, no Hermoso je izblokirao. Imao je Mesi jedan dobar pokušaj iz slobodnjaka, ali je Oblak intervenisao.

Do kraja utakmice ostalo je 0:0, Atletiko je srećniji, no pitanje prvaka nije rešeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.