MUKA MI JE VIŠE OD MANČESTEROVIH PENALA: Trener Aston Vile 'zbunjen' kriterijumom sudija Premijer lige!
Foto: EPA/Michael Regan

dojadilo mu

MUKA MI JE VIŠE OD MANČESTEROVIH PENALA: Trener Aston Vile 'zbunjen' kriterijumom sudija Premijer lige!

Pol Pogba se sam sapleo na Old Trafordu, a i danas je dobio jedan meki penal. Muka mi je - rekao je Smit

Objavljeno: 11:38h

Fudbaleri Mančester junajteda juče su stigli do pobede na gostovanju Aston Vili (3:1) koja ih koliko toliko ostavlja u trci za titulu prvaka.

Imaju 10 bodova manje i meč manje od gradskog rivala, četiri kola pre kraja, ali Siti pobedom u sledećem kolu može da overi šampionsku titulu.

Za "Crvene đavole" nije krenulo baš dobro s obzirom da su već od 24. minuta imali rezultatski zaostatak kada je za domaće pogodio Bertran Traore. Tim sa Old Traforda je u drugom delu došao do preokreta.

Prvo im je, kako smo svi navikli, izjednačenje doneo Bruno Fernandeš iz penala, a preokret su režirali Grinvud i Kavani za novi trijumf Solskjerovog tima.

Inače, ovo je za portugalskog vezistu bio 17. gol ove sezone u Premijer ligi, a osam je dao sa bele tačke. Samo je Kristijano Ronaldo dao više golova iz penala od Bruna "Penaldeša" prošle sezone.

Dobro poznata slika: Bruno 'Penaldeš'
Dobro poznata slika: Bruno "Penaldeš"foto: EPA/Shaun Botterill

Menadžer Aston Vile Din Smit, nije mogao da se pomiri sa jedanaestercom koji je sviran protiv njegovog tima.

- Muka mi je više da pričam o penalima koje Mančester junajted dobija. Pol Pogba se sapleo na Old Trafordu, a i danas je dobio jedan meki penal. Muka mi je. Daglas Luiz nije trebalo da postavi stopalo ili uopšte da mu da priliku da padne. To je patetična odluka po meni. Da li je kontakt bio dovoljan za pad? Ne. Svi su zbunjeni kako Rahim Sterling može izdržati pet, šest kontakata i onda da padne, a da ne dobije penal. Ovde imamo jedan kontakt, pad i to je penal. Svi su zbunjeni - izjavio je Smit posle meča.

Aston Vila je nakon ove utakmice pala na 11. poziciju sa 48 osvojenih bodova.

Inače, nedavno je prvotimac Lidsa Ezgjan Alioski rekao da za njegov tim nije dosuđen penal protiv Junajteda a da bi bilo obrnuto da se sve odigralo u šesnaestercu Lidsa...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.