HIT: Albanac na SRPSKOM JEZIKU ŽESTOKO PSOVAO zvezdu Mančester junajteda!
Foto: Printscreen

neverica

HIT: Albanac na SRPSKOM JEZIKU ŽESTOKO PSOVAO zvezdu Mančester junajteda!

Lids posle 33. kola ima 47 bodova i nalaze se na 9. mesto, dok je Junated drugi sa 67 i na odličnom su putu da i sledeće sezone igraju Ligu šampiona

Objavljeno:

Reprezentativac Severne Makedonije i fudbaler Lidsa Ezdžan Alioski, inače poreklom iz Albanije, na srpskom jeziku je opsovao majku defanzivcu Mančester junajteda Aronu Van Bisaki tokom meča ova dva kluba u nedelju!

Alioski je u 42. minutu bio u duelu sa Van Bisakom, tačnije Englez ga je poprilično udario s leđa, a nedugo nakon bolnog uzvika uz usta Alioskog je samo izletelo: J***m ti mater, Van Bisaka!

Alioski je u Lidsu, inače, još od 2017. godine i odigrao je preko 150 mečeva za ovaj tim, a čpomenuti susret protiv Junajteda završen je bez golova. Uz napomenu da su Đavoli u prvom delu sezone slavili sa 6:2.

Zanimljivo, Alioski je posle meča imao i određene primedbe na suđenje, posebno na penal koji VAR nije pokazao za Lids u prvom poluvremenu.

Svedoče brutalnim povredama i nokautima a izgledaju kao milion dolara: Najlepše oktagon devojke UFCa

- Mislim da bi Mančester dobio penal da je bila obrnuta situacija, i to nije fer. Ali nema veze, to je fudbal - rekao je Alioski.

Lids posle 33. kola ima 47 bodova i nalaze se na 9. mesto, dok je Junated drugi sa 67 i na odličnom su putu da i sledeće sezone igraju Ligu šampiona.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.