NESTVARNO: Golman dao gol u 122. minutu pa odbranio DVA penala i izbacio slavni Rendžers iz Kupa! (VIDEO)
Foto: Profimedia

pričaće unucima

NESTVARNO: Golman dao gol u 122. minutu pa odbranio DVA penala i izbacio slavni Rendžers iz Kupa! (VIDEO)

Novi prvak Škotske je propustio priliku da dođe do duple krune

Objavljeno:

Rendžers je na impresivan način osvojio titulu prvaka Škotske i prekinuo dominaciju mrskog rivala Seltika. Imaju mogućnost da do kraja lige ostanu neporaženi.

I u Evropi su dogurali daleko - do osmine finala Lige Evrope. Trebalo im je samo da osvoje Kup Škotske i tako dođu do duple krune. Seltik su izbacili u osmini finala i bili ubedljivo prvi favorit za ovaj trofej.

Ipak, isprečio im se Sent Džonston. Ovaj tim je poslednji od šest ekipa u plej-ofu za šampiona, a upravo su u sredu u prvenstvu ugostili "Policajce" iz Glazgova i u 94. minutu stigli do boda iz penala.

Ovaj rezultat im je očito dao mnogo samopouzdanja pred današnji okršaj u Kupu, a pogotovo golmanu Zanderu Klarku koji je branio nemoguće i doveo tim do produžetaka.

U istim je savladan tek u 117. minutu utakmice od starne kapitena Rendžersa Tavernijera. Međutim, u drugo minutu nadoknade produžetka, Sent Džonston je dobio korner, a upravo Klark je svaladao kolegu i izborio penale!

Tu nije bio kraj herojstvu Zandera Klarka. Odbranio je penal Tavernijeru, a kasnije i Rufu dok su njegovi saigrači svi bili precizni i sa 4:2 u penalima izborio plasman u polufinale.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.