VELIKA PROMENA SE SPREMA U KARIJERI MARKA NIKOLIĆA: Rusi imaju NOVE INFORMACIJE!
Foto: EPA/Maxim Shemetov

otkud sad to

VELIKA PROMENA SE SPREMA U KARIJERI MARKA NIKOLIĆA: Rusi imaju NOVE INFORMACIJE!

Kao glavni razlog je i sukob mišljenja oko nastavka saradnje sa Vedranom Ćorlukom za kog Nikolić smatra da treba da nastavi karijeru u Lokomotivi

Objavljeno:

Marko Nikolić odlučno rukovodi svojom Lokomotivom, jer je moskovski tim u dobroj seriji pobeda.

Međutim toga izgleda neće spasiti mesta na klupi Ruskog tima.

Ruski portal Čempionat objavio je informaciju da je Marko Nikolić rešio da ode iz kluba zbog sukoba sa rukovodstvom. U pitanju su, kažu, različiti pogledi na budućnost, a tiču se transfera i produžetka ugovora sa nekoliko igrača, za koje je srpski trener rekao da su mu potrebni za narednu sezonu.

Marko Nikolić
foto: EPA/Lukas Barth-Tuttas

Kao glavni razlog je i sukob mišljenja oko nastavka saradnje sa Vedranom Ćorlukom za kog Nikolić smatra da treba da nastavi karijeru u Lokomotivi.

Timur Gruckaja je jedan od najjačih ruskih menadžera koji smatra da su Nikolićeve šanse da ostane na klupi između 10 i 20 odsto, ali da sa druge strane nema razloga za brigu:

-Igračima za koje je tražio nisu ponuđeni novi ugovor, Nikolić je nezadovoljan i mogao bi da skupi stvari i da ode. Da li ima neke druge ponude? Mislim da će ih imati.

Dok sa druge strane srpski menadžer Dejan Joksimović smatra da je sve to prazna priča:

- Ništa od toga nije tačno. Marko niko ništa nije rekao. Igrači dolaze i odlaze, a klub ostaje. Ako u klubu postoji dobar plan, ispravan put kojim želi da se ide, lako se onda dogovoriti sa trenerom. Ne samo sa Markom, nego bilo kojim šefom struke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.