FUDBAL ČESTO NIJE FER! Tadić je svestan da je Ajaks nadigrao Romu u oba meča, a ipak ispao... Njega BAŠ nije htelo!
Foto: Profimedia

teško mu da poveruje

FUDBAL ČESTO NIJE FER! Tadić je svestan da je Ajaks nadigrao Romu u oba meča, a ipak ispao... Njega BAŠ nije htelo!

Loše je, frustrirajuće, ali idemo dalje. Okrećemo se sledećoj važnoj utakmici - zaključio je kapiten

Objavljeno:

Ajaks igra odlično u Evropi u poslednjih nekoliko sezona, ali u pojedinim mečevima kao da se sve okrene portiv "Kopljanika" i tako ostanu na korak od slave.

Pre dve godine, Lukas Moura ih je golom u poslednjim sekundama za Totenhem sprečio da se domognu finala Lige šampiona, a juče je Ajaks eliminisan od Rome u četvrtfinalu Lige Evrope iako je nadigrao rivala u oba meča!

Dušanu Tadiću se posebno nije dalo. Kapiten amsterdamskog velikana i reprezentacije Srbije je u prvom duelu propustio da iskoristi jedanaesterac nakon čega su rimljani preokrenuli, a sinoć mu je poništen gol kojim bi Ajaks poveo 2:0 i bio bliži polufinalu.

Dušan Tadić, Ajaks
foto: EPA/Ettore Ferrari

- Fudbal često nije fer. Mislim da smo ukupno gledano u dve utakmice bili bolji i da smo morali da prođemo u polufinale. Ali ponosan sam na tim - istakao je Dušan pa se osvrnuo na poništeni gol.

- Da je sve normalno, svaki sudija bi rekao "igraj dalje", ali je ovaj bio u centru pažnje. Loše je, frustrirajuće, ali idemo dalje. Okrećemo se sledećoj važnoj utakmici - zaključio je Tadić.

Engleski arbitar Entoni tejlor je najpre priznao gol, ali je posle intervencije VAR-a i pregledanja video snimka uočio prekršaj Taljafika koji je realno postojao, pa je poništio gol.

Džeko je ubrzo izjednačio, posle nesrećnog odbitka lopte od Gravenberha...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.