PLATIO JE SPECIJALNO TRENIRANOG PSA 46.000 EVRA: Kajl Voker ne želi da mu se desi isto što i Olsenovoj porodici!
Foto: EPA/Adam Davy

da čuva od provalnika

PLATIO JE SPECIJALNO TRENIRANOG PSA 46.000 EVRA: Kajl Voker ne želi da mu se desi isto što i Olsenovoj porodici!

S obzirom na povećan broj pljački kuća fudbalera u Engleskoj defanzivac Sitija je odlučio da nabavi dodatne mere zaštite

Objavljeno: 11:47h

Defanzivac Mančester Sitija, Kajl Voker, odlučio je da preduzme sve moguće mere kako bi zaštitio svoj dom od provalnika i pljačkaša.

Brojni slavni fudbaleri, naročito u Engleskoj u poslednje vreme, često bivaju na meti pljačkaša baš kao što je to nedavno bio slučaj i sa golmanom Evertona Robinom Olsenom.

Ipak, Voker je rešio da predupredi da se to dogodi njemu, pa je već preduzeo potrebne korake. Stoga je uz standardne sigurnosne alarme i kamere, odlučio da kupi i psa čuvara.

Doberman
foto: Profimedia

Kako je objavio britanski "The Sun", Voker je svoj dom u Češiru opremio na sve načine, pa je kupio i dobermana kog je platio preko 46.000 evra.

Psu je dao ime Apolo, a izvor blizak samom igraču kaže da je Voker zadovoljan njime, bez obzira što je još u fazi obuke.

Njegov posao biće, pre svega, da čuva ulazna vrata kuće, uz redovna izviđanja i izvan i unutar nje. Kompanija koja mu je prodala dobermana, tvrdi da su i brojne druge premijerligaške zvezde takođe ranije kupovale pse kako bi se zaštitili. Jedan od njih je i golman Totenhema Igo Loris.

Osim toga, nekima služe isključivo kao kućni ljubimci, bez obzira što se radi o krvoločnoj pasmini.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.