ON JE ČUDO - BOCA VINA NOĆ PRE MEČA A SUTRADAN REKORD! As Lestera živi skroz nesporstki, ali redovno rešeta mreže
Može jedno 'ladno?: Džejmi Vardi, Foto: Profimedia

fenomen

ON JE ČUDO - BOCA VINA NOĆ PRE MEČA A SUTRADAN REKORD! As Lestera živi skroz nesporstki, ali redovno rešeta mreže

Buivši saigrač je otkrio zanimljive detalje o "rutinama" golgetera
"Lisica"

Objavljeno:

Zbog svog načina života i šta je sve prošao u životu Džejmi Vardi sigurno spada u grupu "najluđih" igrača Premijer lige. Dobro je poznato da je svojevremeno bio i u zatvoru zbog učešća u brojnim tučama po pabovima.

Vardi je u Premijeršipu svoj prvi meč odigrao sa 27 godina. Do tada je igrao u nižim ligama, ali je u međuvremenu postao jedan od najubitačnijih napadača najzahtevnije fudbalske lige na svetu.

Međutim, čini se da nije promenio neke svoje navike jer je prije dve godine na trening "Lisica" stigao obučen u kostim Spajdermena jer itekako voli da "luduje" što je očigledno njegov način života.

Džejmi Vardi
foto: AP

U šampionskoj sezoni Lester sitija Vardijev saigrač je bio i Riči de Lat koji je otkrio neke do sada nepoznate detalje.

- Kao profesionalni fudbaler znate kada smete piti, a kada ne. Džejmi je bio izuzetak. Jeo bi picu i pio pivo na noć uoči utakmice i na susret stigao potpuno svež - kaže de Lat i nastavlja:

- Već neko vreme moji roditelji i prijatelji mu moraju dostaviti posebnu isporuku piva kada krenu u Englesku. Nekoliko piva u automobilu i on je srećan.

FK Lester, Džejmi Vardi
foto: AP

- Noć uoči 11. utakmice u kojoj je dao gol i stigao rekord Ruda fan Nistelroja poslali smo vozača autobusa po vino. Ja sam popio malu čašu, a on ostatak boce. Sledeći dan je oborio rekord - ispričao je sadašnji igrač Antverpa.

Vardi je i ove sezone podjednako dominantan kao i ranije. Šestu godinu zaredom prešao je dvocifren broj golova. Trenutno je na broju 12 i nema sumnje da će do kraja sezone taj broj narasti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.