UZALUD SMO SE PONADALI: Portugalci s najjačim timom dolaze u Srbiju! Zbog toga će se okupiti i igrati u Torinu!
Foto: AP

A taman smo se ponadali

UZALUD SMO SE PONADALI: Portugalci s najjačim timom dolaze u Srbiju! Zbog toga će se okupiti i igrati u Torinu!

Odatle će se Portugalci zaputiti ka Beogradu, jer će tri dana kasnije (27. mart) igrati protiv Srbije na Marakani

Objavljeno: 13:32h

Iako je lepo videti sve zvezde u jednoj reprezentaciji na okupu, moramo priznati da je sa oduševljenjem prihvaćena vest u Srbiji da će Portugalija u kvalifikacijama sa "Orlovima" igrati u izmenjenom sastavu, bez pola tima.

To su javili Britanski mediji, jer klubovi nisu želeli da puste svoje igrače da napuštaju zemlju zbog epidemiološke situacije.

Međutim, Fudbalski savez Portugalije je našao ekspresno rešenje, pa će reprezentativci ove zemlje da se okupe u Italiji.

A mesto je grad gde se trenutno nalazi zvezda ovoe ekipe Kristijano Ronaldo, Torino.

- Niz restrikcija vezanih za Portugaliju kao destinaciju, zbog pandemije Kovida 19, primorao je Fudbalski savez da potraži alternativna rešenja za pripreme reprezentacije za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Posle proučenih zabrana i analizom raznih solucija, obaveštavamo sve da će državni tim pripreme i prvu utakmicu protiv Azerbejdžana odraditi na stadionu Juventusa u Torinu - piše u saopštenju Fudbalskog saveza Portugalije.

Odatle će se Portugalci zaputiti ka Beogradu, jer će tri dana kasnije (27. mart) igrati protiv Srbije na Marakani. Dakle, u najjačem sastavu, jer su doskočili problemu i našli rešenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.