DOBRA VEST ZA SRBIJU I PIKSIJA: Junajted ne pušta drugog najboljeg igrača Portugalije na meč protiv Srbije?!
Foto: EPA/Carl Recine

stižu najave s ostrva

DOBRA VEST ZA SRBIJU I PIKSIJA: Junajted ne pušta drugog najboljeg igrača Portugalije na meč protiv Srbije?!

Ipak, ne treba se zavaravati jer Portugalci imaju koga da zameni sjajnog vezistu

Objavljeno: 08:40h

Iz Mančestera stiže najava vesti koja bi svakako bila dobra po reprezentaciju Srbije i novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

OIe Gunar Solskjer ne planira da pusti na reprezentativno okupljanje u martu Bruna Fernandeša, najboljeg igrača Junajteda i uz Kristijana Ronalda najboljeg igrača Portugalije.

"Crveni đavoli" će pokušati sve kako bi sprečili da sjajni ofanzivni vezista nastupi za nacionalni tim na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo zbog činjenice da bi po povratku na Ostrvo morao da prođe stroge karantinske mere, a to opet znači da bi ga Solskjer izgubio na neko vreme.

Inače, osim Solskjera, i mnogi drugi treneri u Premijer ligi se suočavaju sa sličnim problemom i moguće je da će i oni, poput Norvežanina, spustiti rampu na odlaske svojih igrača na reprezentativne akcije.

Podsećamo da Srbija kvalifikacije počinje 24. marta protiv Republike Irske, a samo tri dana kasnije igraće protiv Portugalije, dok će ovu prvu reprezentativnu pauzu zatvoriti mečom protiv Azerbejdžana 31. marta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.