STANOJEVIĆ PRED DUEL SA INĐIJOM: Oprezni smo, oni su izuzetno agresivna ekipa; PARTIZAN je za VAR SISTEM!
Foto: Starsport©

24. kolo superlige

STANOJEVIĆ PRED DUEL SA INĐIJOM: Oprezni smo, oni su izuzetno agresivna ekipa; PARTIZAN je za VAR SISTEM!

Fudbaleri Partizana igraju u petak od 13 časova na gostujućem terenu protiv Inđije

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, rekao je danas da njegova ekipa oprezno ulazi u predstojeću utakmicu sa Inđijom u Super ligi Srbije.

- Izuzetno sam oprezan, gledao sam njihovu utakmicu sa Crvenom zvezdom u Beogradu kada su vodili do pet minuta pre kraja. Oprezni smo, teško je pobeđivati pogotovo u kontinuitetu. Oni su izuzetno agresivna ekipa, bore se za opstanak. Ispratili smo sve njihove utakmice, čak i sa priprema. Spremamo se - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana igraju u petak od 13 časova na gostujućem terenu protiv Inđije, utakmicu 24. kola Super lige Srbije.

Stanojević je rekao da ne može da računa na bolesne Sašu Zdjelara i Slobodana Uroševića, da sitne probleme imaju Rajko Brežančić i Aleksandar Lutovac, kao i da će posle današnjeg treninga znati sastav.

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da očekuje loš teren u Indjiji, a Stanojević je rekao da ekipa mora da vodi računa o tome kako će igrati.

- Inđija ima specifičan, manji stadion. Mi u svaku utakmicu ulazimo uz respekt protivnika. Svaka utakmica je teška, pogotovo gostovanja, nikoga nije lako pobediti. Gledaćemo kako ćemo igrati, više nego druge stvari - naveo je on.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Na pitanje da li je kvalitetnim rotacijama i dobrom formom igrača postigao tržišnu konkurentnost tima, navodeći primer Igora Vujačića, trener crno-belih rekao je da voli da ima više igrača na raspolaganju.

- Stalno rotiramo u odnosu na protivnika, želim da svi budu spremni. Ne možete sa 11 igrača da igrate. Ne znam sa kim ću početi sledeću ili onu posle nje utakmicu. Važno je da si svi koncentrisani, imamo i prijateljske utakmice koje su mi izuzetno važne i mogu više igrača da imam u rotaciji - naveo je.

Govoreći o igri u napadu posle prekida, Stanojević je rekao da je brigu o tome prepustio Strahinji Panduroviću.

- On to sve radi. Pomoćna igra zavisi od protivnika. Konsultujemo se, ali tome poklanjamo više pažnje nego ranije - dodao je Stanojević.

Govoreći o upotrebi VAR tehnologije, trener crno-belih rekao je da je za uvodjenje tog sistema, ali da ta tenologija na neki način kvari emociju.

- Partizan je kao klub još od ranije za VAR sistem. To smanjuje mogućnost greške. I sa VAR-om se greši, ima mnogo priprema, ni ja nisam siguran. To ubija negde emociju, pogotovo ako imate pun stadion i postignete gol, a čeka se VAR i ne možeš da se raduješ. Ali, opredeliću se za smanjivanje grešaka u fudbalu - istakao je Stanojević.

Posle 23 kola u Super ligi Srbije Partizan je drugi na tabeli sa 56 bodova, šest manje ali i utakmicom više od prvoplasirane Crvene zvezde. Indjija zauzima 17. mesto sa 22 boda.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.