VLADIMIR VULETIĆ POSLE OSTAVKE U KLUBU PROGOVORIO: Vučeliću je istekao mandat još pre pet meseci!
Foto: Starsport©

OTVORIO DUŠU

VLADIMIR VULETIĆ POSLE OSTAVKE U KLUBU PROGOVORIO: Vučeliću je istekao mandat još pre pet meseci!

Milorad Vučelić je predsednik JSD Partizan i FK Partizan

Objavljeno:

Sada već bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, govorio je o nelegalnom delovanju u JSD Partizan. On podseća javnost da je mandat sadašnjem predsedniku crno-bele familije mandat istekao.

Vladimir Vuletić je upravu FK Partizan napustio zbog bitaka koje je morao da vodi sam. Povredila ga je činjenica da stadion u Humskoj porede sa Šilerovom ulicom i da kompletna uprava ćuti, sem njega. Sada je odlučio da progovori o nelegalnom delovanju uprave JSD Partizan. Predsedniku Miloradu Vučeliću je istekao mandat još pre pet meseci.

– U ovom trenutku Jugoslovensko sportsko društvo Partizan deluje nelegalno budući da je mandat ovoj upravi istekao pre pet meseci. Mi još nismo imali skupštinu, tada sam pričao sa predsednikom JSD Partizan i upozorio sam ga nekoliko puta na okolnost da je neophodna skupština i izbor novih rukovodećih organa. JSD Partizan je u nelegalnom statusu, a to nije dobro. Do sada nije bilo zasedanja, dobro predsednik je bio bolestan od oktobra meseca. Tim pre morali smo da imamo izbornu skupštinu – rekao je za “Novu S”, Vladimir Vuletić.

Podsetimo, Milorad Vučelić je predsednik JSD Partizan i FK Partizan. Mandat u JSD Partizan mu je istekao, a novi izbori za predsednika Skupštine još nisu na vidiku.

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.