JOJIĆ SREĆAN ZBOG ASISTENCIJA I PORUČUJE: Ne opterećujem se da li ću igrati od početka ili ne!
Foto: Starsport©

sjajna atmosfera u ekipi

JOJIĆ SREĆAN ZBOG ASISTENCIJA I PORUČUJE: Ne opterećujem se da li ću igrati od početka ili ne!

Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci - rekao je Jojić za klupski sajt

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je danas da se ne opterećuje time da li će biti starter ili će utakmicu početi sa klupe i istakao da je atmosfera u ekipi dobra, što je i omogućilo crno-belima da ostvare 12 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

- Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala. Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci - rekao je Jojić za klupski sajt.

- Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa - dodao je igrač Partizana.

FK Partizan
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Partizan je prošlog petka pobedio Radnik iz Surdulice sa 3:0, a Jojić je imao dve asistencije, obe iz prekida.

- Obe asistencije su mi podjednako drage, bez obzira da li govorimo o prvom golu Igora Vujačića ili drugom golu Aleksandra Šćekića. Tokom karijere mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije, obe iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida - naveo je Jojić.

Fudbaleri Partizana ostvarili su 12 uzastopnih pobeda, od kojih je 11 u Superligi Srbije, a u sledećem kolu crno-beli igraće na gostovanju protiv Inđije.

- Očekuje nas neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda - rekao je Jojić.

Utakmica Inđije i Partizana igra se u petak od 13 sati.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.