RAZMATRAMO SVE OPCIJE ZA SUMU: Nećemo žuriti sa prodajom, kaže Ivica Iliev
Foto: Starsport©

VRAĆA SE U EKIPU

RAZMATRAMO SVE OPCIJE ZA SUMU: Nećemo žuriti sa prodajom, kaže Ivica Iliev

Gvinejac se najviše dovodio u vezu sa nekim klubovima iz američke MLS lige, dok se prethodnih dana pojavilo interesovanje i jednog kluba iz Ukrajine

Objavljeno:

Poslednjih nekoiliko dana se sve kuju priče o eventualnom transferu Sejduba Sume u drugi klub, prema pisanju drugih medija Gvinejac se najviše dovodio u vezu sa nekim klubovima iz američke MLS lige, dok se prethodnih dana pojavilo interesovanje i jednog kluba iz Ukrajine.

Jedan od najboljih igrača Partizana, je zbog toga propustio i dve poslednje utakmice crno- belog tima, radi dogovora sa zainteresovanim stranama i od evevntualnih povreda.

Na sve to je u intervjuu za Telegraf rekao Ivica Iliev, koji je malo podrbnije objasnio Sumin status u klubu i dokle se stiglo sa pregovorima.

Sejduba Suma
foto: Starsport©

- Obe ponude za Sumu stoje na stolu i aktuelne su, ali je klub odlučio da ne žuri s tim, jer, recimo, prelazni rok u MLS traje do 4. maja. U jednom trenutku smo čak i prihvatili uslove koje su ponudili za njega, međutim, onda smo seli, razgovarali sa igračem, trenerom i između sebe i procenili da nije potrebno žuriti, jer smatramo da uslovi moraju da budu bolji. Nismo tada želeli da rizikujemo sa povredom i nekoliko dana je pauzirao, a sada se vraća.

Čelnici Partizana neće žuriti sa realizacijom transfera:

- Apsolutno. Rekli smo cenu igrača i održavamo kontakt, ali je sve malo prolongirano, pošto usled trajanja prelaznog roka tamo ima sasvim dovoljno vremena, a i nama je Suma veoma bitan u toj našoj borbi. Priče da nije bio u sastavu zbog forme ili ne znam čega su imaginarne, jer je protiv Napretka bio sjajan, u drugoj je trener promenio taktiku da bi probio blok rivala. Pripreme je odradio fantastično i važan je deo ovog tima Partizana, pa zato i ne žurimo i nismo želeli da ga prodamo čim se nešto konkretno pojavilo. Struka kaže da radi odlično na treninzima, što nas svakako sve raduje pred tešku utakmicu u Inđiji - zaključuje Iliev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.