OFK BEOGRAD POSTAJE ZVEZDINA FILIJALA! Terzić pružio ruku pomirenja Savićeviću: Njemu je mesto na toj utakmici!
Foto: Starsport©

interesantna najava

OFK BEOGRAD POSTAJE ZVEZDINA FILIJALA! Terzić pružio ruku pomirenja Savićeviću: Njemu je mesto na toj utakmici!

Generalni direktor crveno-belih je otkrio neke planove koji postoje

Objavljeno:

OFK Beograd poslednjih godina proživljava najteže dane u klupskoj istoriji.

"Romantičari" sa Karaburme se nalaze u donjem domu Srpske lige Beograd, trećeg ranga u državi, ali su rezultatski problemi možda i najlakši. Stadion je urušen, struja isključena više od godinu dana, a dugovi su nagomilavaju.

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, dobio je poziv da se vrati u klub u kome se afirmisao kao igrač i funkcioner. - Obavili smo razgovore pre 10 dana. Želim da pomognem i imam moralnu obavezu za to. Vodio sam klub 17 godina, bio ukupno 25, i želim da ga vratim na mesto. Zlonamerne su priče da sam urušio klub kada je bio još dve godine u Superligi od mog odlaska - rekao je Terzić tokom razgovora s novinarima za kraj 2020. godine.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Da li lično ili će i Crvena zvezda biti "nad kapom" OFK-a? - Ja kao Zvezdan Terzić sa vezama i logistikom, a možda i Zvezda. Ako vidimo da postoji interes obostrani. Možda će narednog leta Grafičar da se osamostali i tada bismo morali da tražimo novu filijalu - zaključio je nekadašnji prvi čovek OFK Beograda.

Terzić se u ovom razgovoru osvrnuo i na meč u 1/16 finala Lige Evrope između Zvezde i Milana i potvrdio da će pozvati Dejana Savićevića da bude specijalni gost na utakmici, iako nisu u dobrim odnosima još od kada ga je prvi čovek FSCG optužio da stoji iza odbijanja igrača Zvezde da igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv tzv. Kosova.

Dejan Savićević, Zvezdan Terzić
foto: EPA/Andrej Cukić/Dragana Udovičić

- Dejanu je mesto na toj utakmici, nemam povratnu informacije, iskreno bih voleo da dođe. Zvezda je veća od svih nas, sve lične sujete moramo da ostavimo po strani, ja mislim da sam ja 100 odsto u pravu, on 100 odsto - poručio je Terzić.

(Espreso.co.rs / B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.