DELIJE STOPIRALE DOLAZAK POJAČANJA U ZVEZDU: Terzić pozvao Tošića da se vrati! Kataiju slučajno otkriven problem!
Foto: Espreso.co.rs

tako stoje stvari

DELIJE STOPIRALE DOLAZAK POJAČANJA U ZVEZDU: Terzić pozvao Tošića da se vrati! Kataiju slučajno otkriven problem!

Zvezdan Terzić se dotakao i igrača koji se povezuju sa Zvezdom ove zime

Objavljeno:

Zvezdan Terzić odgovarao je na pitanja novinara na završnoj konferenciji za 2020. godinu, i odgonetnuo mnoge tajne.

Ono što svakako najviše zanima igrače Crvene zvezde jesu pojačanja tokom zimskog prelaznog roka, a nije tajna da trener Dejan Stanković insistira na dolasku štopera i jednog igrača na sredini terena, kao i levog beka, s obzirom da Rodić igra bez zamene.

Dugo se pričalo oko dolaska Veljka Birmančevića u Crvenu zvezdu. Igrač Čukaričkog je i sam nekoliko puta rekao da navija za crveno-bele i da mu je želja da zaigra na Marakani, ali problem jeste njegova prošlost, odnosno, to što je ponikao u Partizanu, kroz čije mlađe selekcije se obučavao i navijači ne dozvoljavaju da dođe, rekao je Terzić.

Veljko Birmančević
foto: FK Čukarički

- Znate za dogovor sa našim navijačima, koji je usledio posle dolaska Bosančića. Birmančević je sjajan igrač, ali da ne trošimo vreme više na tu priču.

Kada je reč o štoperu, pominje se Duško Tošić, koji je realnija opcija u ovom trenutku od Aleksandra Dragovića, jer trenutno nema klub, a generalni direktor Zvezde je stupio i u kontakt s njim.

- Razgovorao sam sa Duškom. Jeste, on nam je velika želja. Nedostaju nam levonogi igrači, on nam treba kao igrač i ličnost. Može da igra štopera i beka. Rekao sam mu da ne smemo da se takmičimo sa Bešiktašom, već da nam on treba ovde. Da dođe i da se sprema za novu funkciju. To je velika želja trenera Dejana Stankovića.

Duško Tošić
foto: Starsport©

Zvezdin direktor priznao je da ekipi treba brz i prodoran igrač, a po svemu sudeći biće to stranac.

- Ja volim da imamo kreativne igrače gore. I na tome radimo. Međutim nama nedostaje brzina, videlo se to u Evropi. Zato je Milojević insistirao na Van La Pari i Garsiji. Nema mnogo brzih srpskih igrača koji su nam dostpuni. Takav je Radonjić, ali on vredi 12 ili 25 miliona evra. Moraćemo da se okrenemo strancima, a to bi možda mogao da bude Aksel Bakajoko iz Intera koji je ponuđen crveno-belima.

On se takođe osvrnuo i na zdravstveno stanje Aleksandra Kataija o kome se mnogo pisalo proteklih sedmica, o tome šta je razlog njegovog odsustva iz tima i o nekoj misterioznoj bolesti.

Aleksandar Katai
foto: Starsport©

- Vadili smo mu laktate i slučajno smo otkrili da Katai ima problem. Ali sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da se oporavlja brže nego što su bila predviđanja. Očekujemo ga na početku priprema 8. januara - rekao je Terzić novinarima prilikom sumiranja učinjenog u jesenjoj polusezoni.

To znači da bi on trebalo da bude na raspolaganju od prvog dana priprema za prolećni deo sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.