NOVOPAZARCI SUMNJAJU U REGULARNOST UTAKMICE U KRUŠEVCU: Povešćemo svoju novinarsku ekipu i sve snimiti!
Foto: Starsport©

biće zanimljivo

NOVOPAZARCI SUMNJAJU U REGULARNOST UTAKMICE U KRUŠEVCU: Povešćemo svoju novinarsku ekipu i sve snimiti!

FSS je odredio da meč vode Danilo Grujić i njegovi pomoćnici

Objavljeno:

FK Novi Pazar izdao je saopštenje u kom se izražava sumnja u regulartnost njihove predstojeće utakmice u Superligi Srbije.

Novopazarci u narednom kolu gostuju u sredu Napretku u Kruševcu, a nakon što je FSS objavio sudije određene da dele pravdu na ovom meču, navodno su im pojedini upućeni prijatelji skrenuli pažnju da bi meč mogao da bude namešten.

- Od brojnih ljudi iz fudbala, među kojima je i veliki broj naših iskrenih prijatelja, stigla su upozorenja da bi utakmica mogla da se odluči mimo fudbalskih poteza. Iznenađeni jesmo i baš iz tih razloga preduzimamo na vreme mere koje su u našim moćima, da bi izbegli dodatna iznenađenja bilo koje vrste. Na utakmicu sa Napretkom šaljemo svoju novinarsku ekipu, tako da će kamerom biti zabeležen svaki detalj utakmice. To je ono što mi možemo da uradimo. Dodatni angažman očekujemo i sa druge strane - navode Novopazarci u saopštenju.

- Dovoljno je postojanje sumnje, pa da se na ovu utakmicu obrati posebna pažnja. Vidan je napredak u sudijskoj organizaciji u poslednjih godinu dana i baš iz tog razloga očekujemo da se na vreme preduprede eventualne loše pojedinačne namere. U najavi ovo je duel dva ravnopravna rivala, to bi i trebalo da ostane. Pobeda kao i u svim prethodnim mečevima je naš cilj. Da bi do nje došli potrebni su nam regularni uslovi, što bi sudijska organizacija dodatnom kontrolom utakmice trebalo i mogla da nam obezbedi - zaključuje se u saopštenju Novog Pazara.

foto: Starsport©

Glavni sudija susreta u Kruševcu trebalo bi da bude Danilo Grujić, a nakon što je to postalo javno poznato, oglasio se bivši reprezentativac Srbije Ognjen Koroman.

foto: Damir Dervišagić

On je na društvenim mrežama ispod slike Milana Karadžića, predsednika sudijske komisije FSS-a, napisao:

- Gospodin sa slike šalje u Kruševac po zadatku Grujića, Dimitrijevića i Širokog, samo ne zna se još prelaz koji je. Bravo Karadžiću, bravo FSS. Pazarci, ostanite kući slobodno.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.