SERIJI POBEDA NEMA KRAJA: Voždovac igrao, Partizan davao golove! Markec i Asano prekinuli nepobedivost Zmajeva!
Foto: Starsport©

Superliga Srbije, 18. kolo

SERIJI POBEDA NEMA KRAJA: Voždovac igrao, Partizan davao golove! Markec i Asano prekinuli nepobedivost Zmajeva!

Sva dešavanja na ovom meču ste pratili u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 19:00h

Nova pobeda Partizana, šesta uzastopna u Superligi Srbije, a ukupno sedma zaredom. Crno-beli su naneli prvi poraz Voždovcu na njegovom terenu ove sezone rezultatom 2:0.

Odigrali su i došli do nova tri boda igrači kluba iz Humske u stilu velikih klubova, nisu igrali dobro, nisu dominirali, ali su skoro svaku svoju šansu iskoristili i došli do gola.

foto: Starsport©

Sa nova tri boda su se vratili na drugo mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa 2 boda više od trećeplasirane Vojvodine.

Što se tiče samog meča, kao što i rekosmo, crno-beli su takoreći iz dva šuta u okvir gola postigli dva pogotka.

foto: Starsport©

Nisu stvorili nešto previše šansi, u prvom poluvremenu su tek u 45 minutu takoreći imali prvu priliku za gol, a ostale dve koje su imali na utakmici su pretvorili u pogotke Asano i Lazar Marković.

S druge strane, Voždovac je bio konkretniji u prvom poluvremenu, imao i dve fantastične šanse za golove, ali Pantović i Cvetićanin ih nisu iskoristili.

foto: Starsport©

U drugih 45 minuta su imali samo prividnu terensku inicijativu i kontrolu, jer su crno-beli zatvorili sve prilaze svom golu i "Zmajevi" nisu mogli čak ni da priprete, uprkos većem posedu lopte.

Voždovac: Preković – Živković, Gajić, Milović, Lasickas – Ajdinović, Putinčanin – Pantović (od 83. Stoisavljević), Milosavljević (od 83. Ćorić), Cvetićanin (od 72. Stojčev) – Vujnović.

Partizan: Popović – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Asano (od 81. Stevanović), Suma (od 61. Natho), Jojić (od 72. Marković) – Holender (Štulić od 81).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Sva dešavanja na ovom meču ste pratili u "lajv blogu" na Espresu.

90. minut - Kraj utakmice! Partizan je pobedio 2:0 na krovu TC "Stadion".

78. minut - GOOOL! I ponovo na isti način, niotkuda Partizan stiže do novog gola. Natho je odlično proigrao Lazara Markovića, koji u prijemu izbacuje čuvara i onda spoljnim delom stopala matira Prekovića.

70. minut - Od trenutka kada su crno-beli postigli gol, Voždovac jeste preuzeo kontrolu lopte i pokušava da dođe do gola Partizana, bilo je nekoliko solidnih akcija, ali bez konkretne prilike za pogodak.

56. minut - Nimalo bezazleno za Popovića. Lasickas nije ni šutirao, ni centrirao, ali je lopta zahvatila takav efe i umalo izazval problem čuvaru mreže Partizana, koji ju je primirio tek iz drugog puta.

foto: Starsport©

50. minut - GOOOL! I evo lopte u mrežu Voždovca, iako igrači Partizana nisu takoreći nijednom zapretili do sada. Ali to je karakteristika velikih ekipa. Suma do Šćekića, a ovaj iz prve proigrava Asana koji izbija sam ispred golmana i šalje loptu u mrežu.

45+2. minut - I sada odmah na drugoj strani odlična šansa za Cvetićanina. Cvetićanin je odlično prošao po desnoj strani i izbio pred mladog Popovića koji je odlično intervenisao i sprečio gol domaćih.

foto: Starsport©

45. minut - I tek sada prva dobra šansa za Partizan. Asano se odlično oslobodio čuvara, dodao loptu u šesnaesterac Holendera, koji šutira desnom nogom, ali pogađa spoljni deo mreže.

foto: Starsport©

30. minut - Deluje u prvih pola sata da su "zmajevi" konkretniji protivnik.

foto: Starsport©

18. minut - Prekid na utakmici posle starta Zdjelara nad Putinčaninom čiji se krik jasno čuo u TV prenosu. Kapiten Partizana je dobio žuti karton za ovaj oštar start, a nekoliko minuta se ukazivala pomoć igraču domaćih.

foto: Starsport©

11. minut - Mnogo sreće sada za crno-bele. Miloš Pantović je bio u prilici, a lopta je posle njegovog šuta očešala spoljni deo stative.

foto: Starsport©

17.00 - Evo i sastava za koje su se opredelili dvojica trenera.

foto: Starsport©

Voždovac: Preković – Živković, Gajić, Milović, Lasickas – Ajdinović, Putinčanin – Pantović, Milosavljević, Cvetićanin – Vujnović.

Partizan: Popović – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Asano, Suma, Jojić – Holender.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.