STANOJEVIĆ JE VIDEO SVE LOŠE U IGRI PARTIZANA: Nismo se nametnuli, individualni kvalitet presudio!
Foto: Starsport©

svestan svega

STANOJEVIĆ JE VIDEO SVE LOŠE U IGRI PARTIZANA: Nismo se nametnuli, individualni kvalitet presudio!

Strateg crno-belih ističe da nije bilo lako doći do tri nova boda

Objavljeno: 20:03h

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je u meču protiv Voždovca presudio individualni kvalitet njegove ekipe.

- Zadovoljni smo, pobedili smo utakmicu. Nije uopšte bilo lako. Nismo mogli da se nametnemo, u prvom poluvremenu pogotovo. Nismo stvarali šanse, bilo nam je teško da dođemo i do igre. Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo taj individualni kvalitet i dve dobre situacije u kojima smo postigli gol - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

- Raduje me, s druge strane, što je Voždovac imao samo jednu vrlu dobru šansu u prvom poluvremenu, to je dobro... Utakmica je generalno bila bez šansi, ali na kraju mogu biti zadovoljan - dodao je Stanojević.

foto: Starsport©

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima ekipu Voždovca sa 2:0, u utakmici 18. kola Superlige Srbije.

- Radili smo stvari koje je trebalo da radimo. U velikom delu meča smo izgledali dosta dobro, imali prilike, posebno u prvom poluvremenu, ali ih nismo iskoristili. S druge strane, Partizan ih je iskoristio tamo gde su najjači, na način na koji igraju, tako sam i dali oba gola. Ne možete imati mnogo prilika protiv Partizana, ali sam zadovoljan kako smo izgledali - rekao je trener Voždovca Jovan Damjanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.