TERZIĆ JE BAŠ ŽELEO DINAMO ZAGREB: Rekao sam Dekiju - Izbaci sad Milan i bićeš sledeći trener Intera!
Foto: Starsport©

direktor zvezde o žrebu

TERZIĆ JE BAŠ ŽELEO DINAMO ZAGREB: Rekao sam Dekiju - Izbaci sad Milan i bićeš sledeći trener Intera!

Generalni direktor crveno-belih kaže da je želeo Zagrepčane da bi se konačno utvrdilo ko je najbolji u regionu

Objavljeno: 15:02h

Crvena zvezda nije imala baš sreće na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evrope, pošto je za protivnika izvukla italijanskog giganta Milan.

Prvi utiske, odmah nakon žreba, za "TV Arenu" izneo je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

On ne krije da je za protivnika priželjkivao zagrebački Dinamo, kako bi crveno-beli pokazali da su najbolji tim u regionu.

foto: Printscreen/Youtube

- Liga Evrope nikada nije bila jača nego sada. Priželjkivali smo Rendžers, PSV, Briž i Dinamo Zagreb... Dinamo posebno, da pokažemo da smo najjači u regionu. Međutim nismo imali sreće - rekao je Terzć.

Ipak, direktoru crveno-belih je drago što na Marakanu stiže evropski gigant.

- Milan nikada nije bio jači u poslednjih 15 godina. Dominiraju u Seriji A, prvi su na tabeli, imaju moćan, respektabilan tim. Klub se polako diže i u budućnosti će praviti ozbiljne rezultate - kaže Terzić i dodaje:

- Imamo dva meseca period da se što bolje pripremimo za taj dvomeč. Fokus će biti samo na tim utakmicama. Daćemo svoj maksimum i nadam se da će navijači biti ponosni na nas posle dvomeča.

foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Zvezda ima značajnu bodovnu prednost u domaćem šampionatu i predstojećem periodu biće maksimalno fokusirana na duele sa Milanom, a Terzić veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje.

- Mi moramo da budemo pravi, disciplinovani, agresivni i ne smemo da ponavljamo greške koje smo pravili protiv velikih timova, npr. Totenhema. Nadam se da ćemo na Marakani imati podršku navijača, da će se stabilizovati ova situacija sa koronom, bar 30 odsto kapaciteta stadiona da bude popunjeno - rekao je Terzić.

Na pitanje novinarke kako je trener Stanković reagovao na žreb, Terzić je rekao:

- Po osmehu na njegovom licu rekao bih da je zadovoljan. Ima priliku da igra u Milanu, blizu svoje kuće. Rekao sam mu: 'Evo ti šansa... Pobedi Milan i postani kandidat za trenera Intera. Imaš priliku' - otkriva Terzić i dodaje:

- Siguran sam da će Stanković dobro pripremiti ekipu za dvomeč. Milan je favorit ali učinićemo sve da se dobro pomuče.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.