STANKOVIĆ SE NE PLAŠI MILANA: Nemamo pravo da pretimo, ali nećemo odustati! Nadigravaćemo se!
Foto: Printscreen/Twitter/@crvenazvezdafk

strateg crveno-belih jasan posle žreba

STANKOVIĆ SE NE PLAŠI MILANA: Nemamo pravo da pretimo, ali nećemo odustati! Nadigravaćemo se!

Trener Zvezde je godinama nastupao za Milanovog gradskog rivala, Inter

Objavljeno: 13:57h

Crvena zvezda će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odmeriti snage sa italijanskim Milanom, a utiske posle žreba u Nionu izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Snažan protivnik. Juče sam gledao utakmicu između Milana i Parme, gde je Parma odigrala fenomenalno, ali je Milan sve vreme bio dominantan. Lideri su na tabeli u Seriji A, a ne treba trošiti vreme za priču o njihovoj istoriji i o tome kakav su faktor u evropskim takmičenjima. U zadnjih par godina prolaze kroz tranziciju, ali utisak je da su u ovoj sezoni pronašli ravnotežu. Sa Piolijem su dobili dosta toga, radi se o odličnom treneru. Biće spektakl, nemam dilemu. Voleo bih da se nešto promeni do tada što se tiče navijača. Kada bi mogli da igramo na punoj Marakani... To je nešto što priželjkujemo - počeo je Stanković.

Respektuje trener srpskog šampiona narednog rivala u Ligi Evrope, ali se ne plaši dvomeča. Uostalom, njemu će to biti poseban motiv s obzirom da je skoro celu deceniju igrao za Inter, Milanovog gradskog rivala.

- Oni će nastaviti da igraju prvenstvo, ali nas čeka pauza i mogućnost da se još bolje spremimo. Bićemo svežiji, odradićemo i pripreme. Opet, Milan je dobar tim, čekaju nas dve utakmice, nadigravaćemo se. Rekao sam da se ne plašimo nikoga, ali da poštujemo svakoga. Realista sam u životu, svestan sam da nemamo pravo da pretimo, ali nećemo odustati. Tražićemo naše sanse i „biće borba neprestana“ - zaključio je Stanković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.