TUMBAKOVIĆEVA GLAVOBOLJA, NE ZNA DA LI STIŽU IGRAČI IZ ITALIJE: Imamo veliki problem, nemam definitivan odgovor!
Foto: Starsport©

čeka se

TUMBAKOVIĆEVA GLAVOBOLJA, NE ZNA DA LI STIŽU IGRAČI IZ ITALIJE: Imamo veliki problem, nemam definitivan odgovor!

Jedino što je dobro jeste da su Kolarov i Milinković Savić već u Beogradu

Objavljeno: 14:33h

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se danas u Staroj Pazovi pred pripreme za meč godine sa selekcijom Škotske za plasman na EURO 2021.

Ljubiša Tumbaković, selektor našeg tima je održao konferenciju za medije.

- Ovog momenta kompletna grupa ljudi iz FSS koja se bavi organizacijom, radi na tome, imamo veliki problem kada su u pitanju igrači koji igraju u Italiji. Ovog momenta definitivan odgovor ne znam. Ali Kolarov i Sergej su u Srbiji, u sportskom centru su. Ostala grupa igrača, očekujemo ih u toku dana ili u predviđenom roku.

- Korona koja je eskalirala u celom svetu, mi nemamo problem sa igračima i klubovima, već sa administracijom zemlje. Jer jedna regija ima svoje određene zakone.

foto: Starsport©

- Firenca i lokalne strukture ne dozvoljavaju igračima da dođu. Mi smo u kontaktu sa klubom, očekujemo da i Milenković i Vlahović, koji imaju najveći problem sa dolaskom, u toku dana budu sa nama - rekao je Tumbaković.

Dodatni problem je i povreda kapitena Kolarova, kao i spremnost Filipa Kostića i Mihaila Ristića, nakon pauze koju su imali.

- On ima povredu zadnje lože, to su meka tkiva sa kojima nikada nisi načisto. Naš zdravstveni blok koji se bavi fizičkom pripremom će učiniti sve da Kolarova osposobe. On je u ovom momentu na nivou da može da odgovori zahtevima jednog treninga, i to ne puno, a mi ćemo sve učiniti da ga osposobimo za utakmicu. Kostić je u procesu rehabilitacije. Dobro je, bez obzira na minutažu, igrao za klub. Ali za koliko minuta je spreman, to niko ne zna, ali zahtevi utakmice i odgovornost pored selektora preuzimaju i igrači. U ova tri dana ćemo imati jasnu sliku kakve su mogućnosti i Kolarova, Kostića i Ristića, koji je imao sličan problem kao Kolarov. on je igrao za klub, ali ne puno - poručio je Tumbaković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.