VELEOBRT: Superzvezda srpskog fudbala ipak igra protiv Škotske!
Foto: FSS

sjajno!

VELEOBRT: Superzvezda srpskog fudbala ipak igra protiv Škotske!

Ukoliko se nešto ne promeni, Tumbaković u odlučujućem duelu sa Škotskom (12.11) za plasman na Evropsko prvenstvo neće moći da računa na Aleksandra Kolarova (ima i problem sa povredom), Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, dok je napadač Susola Filip Đuričić i dalje pozitivan na koronavirus

Objavljeno:

Vezni fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić u nedelju u poslepodnevnim časovima doputovao je u Srbiju, prenose mediji.

Zajedno sa reprezentativcem Srbije u avionu je bio i njegov saigrač Adam Marušić, koji ima obaveze u državnom timu Crne Gore.

Italijanski mediji su u nedelju preneli da su klubovi, sledeći preporuke zdravstvenih vlasti, zbog loše epidemiološke situacije, zabranile Fiorentini, Laciju, Romi, Đenovi i Sasuolu da igrače puste da napuste grad i priključe se reprezentacijama.

Ipak, strelac oba gola u polufinalnom duelu baraža sa Norveškom (2:1) odmah posle derbija sa Juventusom (1:1) napustio je Rim i doputovao u Srbiju.

Sergej je tu, na tlu svoje države, a videćemo da li će biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću...

Ukoliko se nešto ne promeni, Tumbaković u odlučujućem duelu sa Škotskom (12.11) za plasman na Evropsko prvenstvo neće moći da računa na Aleksandra Kolarova (ima i problem sa povredom), Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, dok je napadač Susola Filip Đuričić i dalje pozitivan na koronavirus.

Orlove posle meča sa Škotskom očekuju i utakmice sa Mađarskom (12.11) i Rusijom (15.11).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.