GRIZMAN SE ISPROMAŠIVAO, PA JE MORAO MESI DA UĐE: Lionel pokazao da Barsa bez njega ne može! Dmitrović spasio Eibar
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Primera, 9. kolo

GRIZMAN SE ISPROMAŠIVAO, PA JE MORAO MESI DA UĐE: Lionel pokazao da Barsa bez njega ne može! Dmitrović spasio Eibar

Sve se promenilo na terenu ulaskom Argentinca na početku drugog poluvremena

Objavljeno:

Možda ga kritikuju da je nezainteresovan za odbranu, ali Barselona bez Lionela Mesija ne može. I to se videlo u meču protiv Betisa u 9. kolu Primere.

Tek ulaskom Argentinca na teren na početku drugog poluvremena slomljen je otpor gostiju i na kraju je slavljena ubedljiva pobeda 5:2.

U prvom poluvremenu Dembele je doveo domaćina u vođstvo u 22. minutu, a desetak minuta kasnije mogao je da duplira vođstvo Grizman iz penala, ali ga nije realizovao.

Promašio je francuski reprezentativac još nekoliko šansi u prvih 45 minuta i kao kazna je na drugoj strani stigao pogodak Sanabrie u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Tada Kuman odlučuje da ubaci kapitena Mesija na teren i situacije se menja, pa posle samo 4 minuta Argentinac sjajno preskače loptu iako je navukao i dvojicu igrača i golmana Brava, pa Grizmanu ne ostaje lak posao da pogodi praznu mrežu.

Ubrzo Betis ostaje sa igračem manje kada je Mandi dobio direktan crveni karton posle novog penala koji je napravio i Mesi za razliku od Grizmana je ovog puta precizan sa "bele tačke" za 3:1.

Gosti se nisu predavali iako su bili sa desetoricom, pa rezervista Loren odmah po ulasku smanjuje na 3:2, ali onda Mesi rešava pitanje pobednika u 82. minutu nakon čega je konačan rezultat postavio Pedri u 90.

U prvom meču dana Eibar je uspeo da ostane neporažen na gostovanju Ueski zahvaljujući sjajnim odbrana našeg Marka Dmitrovića.

Burgos je u 38. minutu doneo prednost Eibaru, ali je izjednačio Mir u 67. Domaćin je bio bolji, stvorio više šansi, ali im je nepremostiva prepreka bio srpski reprezentativac.

Primera, 9. kolo:

Petak:

Elče – Selta 1:1

Subota

Ueska – Eibar 1:1 (Mir 67 – Burgos 38)

Barselona – Betis 5:2 (Dembele 22, Grizman 49, Mesi 63p, 82, Pedri 90 – Sanabrija 45, Loren 73)

18.30 Sevilja – Osasuna 21.00 Atletiko Madrid – Kadis

Nedelja 14.00 Hetafe – Viljareal 16.15 Sosijedad – Granada 18.30 Levante – Alaves 18.30 Valjadolid – Atletik Bilbao 21.00 Valensija – Real Madrid

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.