STEVANOVIĆ ODBRANIO PENAL U 90. MINUTU ZA POBEDU PARTIZANA: Holender se brukao, Asano i Šćekić pokazali klasu!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

superliga srbije

STEVANOVIĆ ODBRANIO PENAL U 90. MINUTU ZA POBEDU PARTIZANA: Holender se brukao, Asano i Šćekić pokazali klasu!

Sva dešavanja na meču mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu"

Objavljeno: 20:03h

Kakva drama, kakva pobeda Partizana u Subotici! Crno-beli su savladali Spartak rezultatom 2:1 u 14. kolu Superlige Srbije.

Heroj utakmice je Nemanja Stevanović, koji je odbranio penal Marčiću u 90. minutu meča.

Definitivno možemo da kažemo da je meč na Gradskom stadionu opravdao epitet derbija kola i da smo gledali veoma interesantan fudbal. Od samog počeka je bilo jasno da je Spartak ušao u meč sa namerom da ponovi rezultat iz juna ove godine, kada su predvođeni Nemanjom Nikolić pobedili Partizan u Beogradu.

Krenuli su Golubovi jako i danas, prvi su zapretili na meču, ali je Luka Bjelović promašio gol Stevanovića za nekoliko centimetra. Ubrzo je ponovo zapretio Partizan, ovoga puta Tekjaški nije uspeo da se najbolje snađe u kaznenom prostoru crno-belih.

1 / 7 Foto: Starsport©

Usledio je period igre u kojem je Partizan preuzeo inicijativu, što im se ispaltilo u 32. minutu. Miljković je sjajno poslao loptu u prazan prostor za Asana, a japanski tigar, kako ga zovu navijači, stuštio se ka golu Dujmovića i snažnim udarcem matirao golmana Spartaka.

Drugo poluvreme je počelo brukanjem Filipa Holendera, koga je Asano poslužio loptom na tacni, ali je mađarski napadač loše šutirao. Očigledno da ima mentalnu barijeru, pošto je i krajem utakmice promašio stopostotnu šansu.

Nije se predavao Spartak posle primljenog gola, pa je nakon greške Lazara Markovića došao do izjednačenja u 61. minutu. Zvezdino dete Lazar Tufegdžić je pokupio jedan odbitak i ćušnuo loptu iza leđa Stevanovića. Tačno deset minuta je bilo potrebno Partizanu da ponovo dođe do vođstva. Strelac je bio Aleksandar Šćekić, a asistent Holender, kome je ovo bio potez meča.

Mogao je Spartak da dođe do pobede u 90. minutu, pošto je Lutovac srušio Japanca Šimuru u kaznenom prostoru domaće ekipe, ali je Stevanović odbranio penal Maričiću i tako sačuvao pobedu Partizana.

Sva dešavanja na meču mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu"

KRAJ! Pobeda Partizana!

91. minutu - Stevanović brani penal!!!

90. minut - PENAL!!! Spartak ima veliku šansu, Lutovac je srušio Šimuru!

71. minut - GOOOL! Partizan ponovo vodi, strelac je Aleksandar Šćekić! Holender je spustio loptu na pet metara gde se visoki vezista sjajno snašao i glavom zakucao loptu u mrežu!

68. minut - Interesantan pokušaj Bibrasa Natha, koji je šutirao glavom preko gola.

60. minut - GOOOOL! Tufegdžić je kaznio grešku Lazara Markovića i postigao izjednačujući gol!

58. minut - Denković je napustio igru, a umesto njega na terenu je Srećković.

51. minut - Obrukao se Filip Holender! Asano je sjano uposlio reprezentativca Mađarske, koji nije iskoristio zicer.

POLUVREME

Spartak - Partizan 0:1

1 / 6 Foto: Starsport©

34. minut - GOOOL! Takuma Asano donosi prednost Partizanu! Gosti su se žalili na ofsajd, ali sudija nije ništa pokazao! Sjajna asistencija Miljkovića.

30. minut - Kakva šansa za Partizan! Miljković je spustio loptu do Holandera koji je šutirao sa pet metara, međutim fenomenalno je odbranio Dujmović!

22. minut - Prvi udarac na meču za Filipa Stevanovića, koji je lagano završio u naručju Dujmovića.

19. minut - Pokušao je Partizan da zapreti posle prekida, ali bez većeg uspeha.

10. minut - Ponovo je opasno ispred gola Partizana, ovoga puta je zapretio Tekijaški.

6. minut - Žuti karton za Marčića, koji je ušao oštrije u duel sa Zdjelarom, pa mu je Nenad Minaković pokazao javnu opomenu.

4. minut - Velika šansa za Spartak, Luka Bjelović je bio najviši u skoku i sjajno šutirao! Centimetri su delili Subotičane od vođstva!

18:03 - Utakmica na Gradskom stadionu je počela.

SASTAVI

Spartak: Dujmović – Šimura, Tekijaški, Ivančević, Milošević – Marčić, Bijelović, Savković, Tufegdžić, Denković – Vidaković. Trener: Vladimir Gaćinović.

Partizan: N. Stevanović – Miljković, S. Marković, Banjak, Urošević – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, Natho, Asano – Holender. Trener: Aleksandar Stanojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.