NE! NE! NE! KATASTROFA! UŽAS ZA SRBIJU! Dušan Tadić ima koronavirus?!
Foto: Starsport©

Buknuo covid-19 u Ajaksu

NE! NE! NE! KATASTROFA! UŽAS ZA SRBIJU! Dušan Tadić ima koronavirus?!

Nimalo pozitivne vesti i dobri signali stižu iz Holandije

Objavljeno: 16:45h

Srbija bi mogla da bude žestoko hendikepirana u predstojećem baražu protiv Škotske! U odlučujućoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo možda neće moći da zaigra naš najkreativniji i glavni igrač, Dušan Tadić.

Razlog za to jeste što je možda zaražen koronavirusom, ali za sada nema zvanične potvrde.

Holandski mediji javljaju da je infekcija "eksplodirala" u prvom timu Ajaksa i da je zaraženo čak 11 prvotimaca, ali nisu naveli koji igrači su u pitanju.

foto: EPA/Maurice van Steen

Kako se saznaje, većina standardnih igrača neće igrati meč Lige šampiona protiv Midtjilanda, jer su bili pozitivni na testiranju na Covid-19.

S obzirom da je već sada poznato da Tadić nije u protokolu za tu utakmicu, jasno je da postoji velika mogućnost da je i on zaražen koronavirusom.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković je tokom dana objavio spisak reprezentativaca na koje računa za meč sa Škotskom i na njemu se već nalazi jedan igrač koji je zaražen, i to onaj koji bi mogao da pokrije baš Tadićevu poziciju - Filip Đuričić.

Ukoliko je Dušan Tadić zaista zaražen, onda je pitanje da li će smeti da napusti samoizolaciju i priključi se reprezentaciji narednog ponedeljka. Utakmica između Srbije i Škotske igra se u Beogradu 12. novembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.