TUMBAKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK ZA BARAŽ SA ŠKOTIMA: Vraća se Kostić, a tu je još jedan povratnik i jedan debitant!
Foto: Starsport©

Odlučeno

TUMBAKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK ZA BARAŽ SA ŠKOTIMA: Vraća se Kostić, a tu je još jedan povratnik i jedan debitant!

Na spisku se nalazi 32 imena

Objavljeno: 09:28h

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković saopštio je spisak igrača na koje računa za najvažniju utakmicu reprezentacije Srbije ove godine - finale baraža za Evropsko prvenstvo protiv Škotske.

Selektor "Orlova" je pozvao 32 igrača za utakmicu protiv Škota u Beogradu 12. novembra, ali i za dva meča Lige nacija protiv Rusije u Beogradu i Mađarske u Budimpešti, koji će se takođe igrati u novembru.

Odmah možemo da vidimo da je na spisku Filip Kostić koji je propustio akciju u oktobru zbog povrede, a u nacionalni tim se posle odsustva vraća Uroš Spajić iz Fejnorda.

Takođe, po prvi put u seniorsku selekciju je pozvan krilni fudbaler Olimpijakosa Lazar Ranđelović, kao i golman Bazela i mlade reprezentacije Đorđe Nikolić.

Na spisku nema Nikole Maksimovića iz Napolija koji je propustio i akciju u oktobru zbog zabrane vlasti u Napulju da napusti taj grad zbog pandemije koronavirusa, a to ga je očigledno i "eliminisalo" iz reprezentacije. Nema ni Adema Ljajića koji je do sada bio standardan, ali već dugo nije uopšte u konkurenciji za tim u Bešiktašu, a opet je poziv izostao i Andriji Živkoviću.

Interesantno je da je tu i Filip Đuričić koji je zaražen koronavirusom, ali bi do utakmice sa Škotskom trebalo da se oporavi i izađe iz samoizolacije.

foto: fss.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.