KRAJ ZA LUKU JOVIĆA: Srbin odigrao svoje u madridskom Realu, on je tu za grejanje klupe...
Luka Jović, Foto: EPA/ JUANJO MARTIN

sve manje vremena

KRAJ ZA LUKU JOVIĆA: Srbin odigrao svoje u madridskom Realu, on je tu za grejanje klupe...

Ponovo se piše o bivšem napadaču Crvene zvezde

Objavljeno:

Nikako da dođu lepši dani za Luku Jovića u Real Madridu... Srpski reprezentativac se konstantno nalazi na meti kritika španske javnosti, ali ova nova je jedna od najžešćih.

Uticajni "As" ističe da Jović nije želja Zinedina Zidana, već da je trener Reala hteo da zadrži Borhu Majorala, koji je otišao u Romu.

- Zidan, kao smiren trener i nekada veliki fudbaler, pokušao je da povrati napadača jednom kada je postalo definitivno da će on ostati u Madridu. Uradio je nešto slično prošle godine sa Hamesom Rodrigezom i Geretom Bejlom, kojima je davao dosta šanse na početku sezone 2019/20. Jović je bio starter u dve od tri ligaške utakmice i takođe na debiju u Ligi šampiona protiv Šahtjora. Ali ta utakmica bila je njegov kraj - piše u tekstu španskog lista.

- Dobijao je šanse u toku Benzeminog golgeterskog posta, ali to nije iskoristio. Sada se Karim probudio i postigao četiri gola. Na sve to se vratio i Eden Azar, a Marko Asensio ustalio u napadačkom triju, što ostavlja pitanje hoće li se više koristiti sistem sa dva špica. Jović, napadač od 60.000.000 evra pre malo više od godinu dana sada samo služi za malo šta osim grejanja Realove dugačke klupe - stoji u tekstu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.