JOVIĆEVOM OCU ZABRANJENO DA PRIČA S MEDIJIMA, ALI ON SE IPAK JAVIO: Sve to gleda neko odozgo!
Milan i Luka Jović - ilustracija, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Real Madrid TV

ZATAŠKAVANJE?!

JOVIĆEVOM OCU ZABRANJENO DA PRIČA S MEDIJIMA, ALI ON SE IPAK JAVIO: Sve to gleda neko odozgo!

Slična situacija kakva se dogodila Vinisijusu Žunioru, samo pred kamerama, deluje da se dešava i Luki Joviću, samo španski mediji umesto da na taj način pristupaju temi, gledaju samo kako da pospeše Srbinov odlazak iz "kraljevskog kluba"

Objavljeno: 12:15h

Pre nekoliko dana svet je na obišao skandalozan snimak na kom se vidi kako Karim Benzema priča Ferlandu Mendiju da ne dodaje loptu Vinisijusu Žunioru jer Brazilac ne radi ništa korisno na terenu za Real Madrid.

Slična situacija dešava se i Luki Joviću, koji kad god se nađe na terenu, ne dobija dovoljno upotrebljivih lopti od saigrača, pa nikako ne uspeva da dostigne svoj pun potencijal.

Benzema 'sektaši' saigrača protiv Brazilca, radi li to isto i sa Lukom?
Benzema "sektaši" saigrača protiv Brazilca, radi li to isto i sa Lukom? foto: Printscreen

Međutim, španske medije to ne interesuje, oni svoj sud donose na osnovu površnog nabacivanja podataka.

- Jovićev slučaj je poseban. Za 15 meseci, njegova vrednost je prema Transfermarktu sa 60.000.000 evra pala na 25.000.000 evra. Jović je u očima trenera osuđen. Zidan ga ne voli, tu postoji i čuvena izjava Borhe Majorala, a ni Jović ne pomaže sebi. Mečevi protiv Betisa i Šahtjora su pokazali da Jović igra u paralelnoj dimenziji. To je jedini način da objasnimo kako je za 72 minuta protiv Betisa imao 14 dodira sa loptom i 10 dodavanja - piše As, a ne obraća pažnju na to koliko zapravo upotrebljivih lopti Srbin (ne) dobija.

Luka Jović
Luka Jović foto: Profimedia

Iako je svima u klubu zabranjeno da o ovom skandalu pričaju u medijima, otac Luke Jovića se javio srpskim medijima, za koje je smeo da kaže malo, ali čini se - dovoljno:

- Neko to odozgo sve vidi, pa neka sudi! Čekamo naših pet minuta, nadamo se da će doći. To je sve što mogu da vam kaže. Zvali su me i iz španskih medija, ali je meni i Luki zabranjeno da dajemo izjave - rekao je za "Informer" Milan Jović.

Pobedom nad Šefild Junajtedom Liverpul se vratio na kolosek, i večeras (18.30) protiv Vest Hema želi nova tri boda. Kvota na keca na Enfildu je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Vest Hem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.