NIKAD BRUTALNIJE SAOPŠTENJE GROBARA: Ne smemo ni da stavimo u naslov šta su sve rekli o Savezu, Zvezdi, sudijama...
Foto: Starsport©

poruka i za FSS

NIKAD BRUTALNIJE SAOPŠTENJE GROBARA: Ne smemo ni da stavimo u naslov šta su sve rekli o Savezu, Zvezdi, sudijama...

Navijači Partizana su poručili da oni neće kao uprava kluba sedeti skrštenih ruku i nemo posmatrati šta se dešava

Objavljeno:

Navijači Partizana izdali su saopštenje za javnost nezadovoljni tretmanom i suđenjem na utakmicama Superlige Srbije koje njihov tim ima.

Tokom prošlog vikenda crno-beli su doživeli poraz u Novom Sadu od Vojvodine, a iz kluba su uperili prstom u sudije i optužili ih za sve, da bi sve na kraju kulminiralo i ostavkom trenera Save Miloševića koji je poručio da više nikad ne želi da radi u srpskom fudbalu.

Usled svega toga što se izdešavalo, oglasili su se i Grobari, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti uz malu redakciju doradu:

- Grobari, svedoci smo kakvo suđenje naš Partizan ima na početku ove sezone, iako su nam iz Saveza davali čvrsta uverenja da će sve biti pošteno. Svi vidimo na koji način se spotiče Partizan, a kako se ciganka gura… Pokušavali smo da napravimo određen pritisak na Savez, prekidali utakmice još od onog nastavka prošle sezone, nakon korone, ali očigledno je da nas nisu uzeli za ozbiljno. Suđenje na poslednjoj utakmici protiv ciganske droljice Vojvodine je kap koja je prelila čašu. Bilo je krađa i prethodnih sezona, ali tada tribina nije bila jedinstvena i nije imala snagu da izgura neke stvari. Sada je situacija drugačija, i za razliku od naše uprave, mi nećemo sedeti i gledati kako razni degenerici iz Saveza i sudije gaze po našem klubu, kao ni da čobani iz seljačkih klubova igraju protiv Partizana bez ikakvog respekta. Utakmica trenutno nema zbog reprezentativnih obaveza, ali ako majmuni iz saveza misle da će se ovo zbog pauze zaboraviti - za****li su se. Ovo sada je samo prvi korak u borbi protiv ciganskog saveza! Pozivamo sve navijače kojima je Partizan u srcu da nam se, kada dođe vreme za to, priključe u ovoj borbi. Pa, kom obojci, kom opanci! NA K***C CIGANSKI SAVEZ I CIGANSKE SUDIJE! NA K***C LING-LONG LIGA! - u potpisu Južna tribina!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.