MILUTINOV O PONUDI VEČITOG RIVALA: Mogao sam da biram, ali nisam hteo tamo da idem!
Nikola Milutinov, Foto: EPA/Toms Kalnins

priča

MILUTINOV O PONUDI VEČITOG RIVALA: Mogao sam da biram, ali nisam hteo tamo da idem!

Ovog leta imao je ponudu CSKA, ali je ljubav ka Atini preovladala i odlučio je da ostane u Pireju

Objavljeno:

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov otkrio je u intervjuu za magazin "Mi smo Olimpijakos" kako je odbio ponudu tadašnjeg selektora Aleksandra Đorđevića da dođe u Panatinaikos na čijem čelu je bio tada.

- Imao sam ponude Olimpijakosa, Panatinaikosa i nekih drugih evropskih klubova. Na klupi Panatinaikosa tada je sedeo Saša Đorđević i želeo je da me dovede. Ali smatrao sam da je za mene najbolje da potpišem za Olimpijakos. Znao sam sistem rada, čuo samo pozitivne stvari u klubu. Onda sam zvao menadžera, on mi je sve potvrdio, rekao sve najbolje o klubu. A takođe, zaista sam želeo da igram sa Vasilisom Spanulisem i Jorgosom Printezisem. Čast je igrati sa njima - rekao je Milutinov.

Ovog leta imao je ponudu CSKA, ali je ljubav ka Atini preovladala i odlučio je da ostane u Pireju.

- Imao sam ponudu na stolu, ali je uprava kluba odlučila da me zadrži. Bio sam pod ugovorom, pa sam ostao. Profesionalac sam i kad nešto potpišem želim da to odradim. I veoma sam srećan što sam ostao. Sad mogu da mislim samo o svom timu - dodaje Milutinov.

Nikola Milutinov
Nikola Milutinov foto: EPA

Na NBA draftu 2015. godine odabrao ga je San Antonio kao 26. pika, a Milutinov je otkrio kakvo je njegovo mišljenje o odlasku u NBA ligu.

- Da budem iskren, kad sam potpisivao za Olimpijakosa mislio sam samo o tome kako ću da odem u Sparse. Sada, nisam toliko lud za idejom da odem u NBA. Ako dobijem šansu, idem. Ali neću da idem tamo i da ne nemam nikakvu ulogu i ako uslovi nisu pravi, neću da idem tamo da sedim na klupi. Želim da igram i nema šanse da samo sedim tamo - rekao je Milutinov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.