SVI HOĆETE DA IGRATE ZA PARTIZAN I ZVEZDU? E, PA NE MOŽE: Marko Marinović besneo na svoje igrače nakon utakmice!
Marko Marinović, Foto: Starsport©

ljut

SVI HOĆETE DA IGRATE ZA PARTIZAN I ZVEZDU? E, PA NE MOŽE: Marko Marinović besneo na svoje igrače nakon utakmice!

Uprkos što je njegov tim slavio, strateg Borca Marko Marinović bio je prilično ljut na pojedine igrače, naročito one mlađe, zbog zalaganja u minulom duelu

Objavljeno: 12:55h

Košarkaši Borca su, uprkos velikim nedaćama u završnici meča, ipak uspeli da sačuvaju domaći teren tako što su savladali odlični Novi Pazar rezultatom 94:91.

Uprkos što je njegov tim slavio, strateg Borca Marko Marinović bio je prilično ljut na pojedine igrače, naročito one mlađe, zbog zalaganja u minulom duelu.

- Imamo problem, to je evidentno. Ali nije to samo problem kod nas, već i u čitavoj Srbiji. Kada sam ja postajao igrač debitovao sam za prvi tim sa 15 godina, ali sam i tada znao svoje zadatke i ciljeve. Ono što su mi treneri govorili to je za mene bilo amin. Smatram da je to stvar kućnog vaspitanja. Ove nove generacije su nevaspitane. Svi oni misle da treba da igraju, a najveći problem su ipak roditelji - zastao je Marinović, pa nastavio.

foto: Starsport©

- Moram da kažem da imam pet igrača koji ne zaslužuju da igraju za Borac. Ali oni moraju da igraju, jer nemamo nikog drugog. Pokušavam koliko je to u mojoj moći da odmorim nosioce igre, ali eto, nije bilo dovoljno ni 22 poena prednosti, i to pred punom halom. To nije problem skorijeg datuma, već je sada samo kulminirao. Priznajem, možda sam se i ja u jednom trenutku opustio pa sam želeo da svim igračima dam šansu, ali oni očigledno ne shvataju šta je igranje u seniorskoj košarci. Svi bi voleli da igraju za Partizan i Zvezdu, ali ne može

Bez obzira na sve nedaće, Marinović kaže:

- Mi smo do sada napravili odlične rezultate i ja sam zbog toga prezadovoljan. To je više nego što sam očekivao. Ali ne mogu a da ne kažem da imamo baš veliki problem. Nov sam trener, ali ću pokušavati da to promenim. Znaju igrači da to kod mene ne može da prođe - dodao je Marinović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.