LUKA JOVIĆ ISKREN NA PROMOCIJI U MILANU: "Srozao sam se u Realu, moja želja je bila da dođem ovde!"
Luka Jović, Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

BEZ DLAKE NA JEZIKU

LUKA JOVIĆ ISKREN NA PROMOCIJI U MILANU: "Srozao sam se u Realu, moja želja je bila da dođem ovde!"

Srpski fudbaler otkrio je da od malena navija za veliki italijanski klub

Objavljeno: 19:36h

Luka Jović je u finišu prelaznog roka stigao u Milan iz Fiorentine, da bi nekoliko nedelja kasnije zvanično predstavljen na San Siru. Stigao je da debituje u debaklu od Intera (5:1) kada se našao na terenu 13 minuta, da bi preskočio susret sa Njukaslom u Ligi šampiona.

Jović je pred novinarima otkrio da je navijač Milana od malena, računajući strane klubove, i da je poziv bivšeg prvaka Evrope čekao mesecima. I na kraju ga dočekao tako što je Milan od Viole preuzeo 50 odsto vlasništva, pošto je druga polovina u rukama Real Madrida. - Velika je čast i zadovoljstvo igrati za ovako veliki klub. Pokušaću da pomognem da ostvari sve ciljeve. Kontakt sa Milanom je postojao još od početka leta, moja želja je bila da dođem ovde. Sve vreme sam čekao Milan i odbijao druge ponude - rekao je Jović.

Otkrio je i da je dugo na vezi sa Rosonerima oko transfera.

Luka Jović
foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Godinama postoji kontakt sa Milanom. Pričao sam sa Maldinijem pre tri godine kada sam bio u Realu, ali stvari nisu išle pravim tokom. Sada sam ovde. Bio sam spreman da ostanem u Fiorentini takođe, ali sam čekao Milan i srećan sam što sam uspeo. Nema sumnje da je Jovićeva karijera u padu, da je daleko od onog igrača koji je zavredeo transfer u Real Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona evra. Nije se naigrao u kraljevskom klubu, a ni u Firenci nije opravdao očekivanja. - Ovo je veliki korak za mene, veći je nivo Milan od Fiorentine. Srozao sam se u Realu, nisu stvari išle na najbolji način, ali sada sam u jednom od najvećih klubova na svetu. Nadam se da ću imati sreće da se vratim na stari nivo. Nisam prošle sezone dao mnogo golova, ali tri godine nisam igrao i učinak od 13 ili 14 godina nije bio loš.

Jović je debitovao protiv Intera, ali priznaje da nije najbolje fizički spreman. - Potrebno mi je vreme. Nisam fizički spreman 100% i moraću da radim naporno kako bih bio pravi u narednih nekoliko mečeva. Radim po posebnom programu, čak više nego ostali iz tima - završio je Jović.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.