PARTIZAN ŽELI NOVU POBEDU U PRVENSTVU, DULJAJ OPREZAN: "Očekuje nas teška utakmica!" (VIDEO)
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

IZJAVA PRED MEČ

PARTIZAN ŽELI NOVU POBEDU U PRVENSTVU, DULJAJ OPREZAN: "Očekuje nas teška utakmica!" (VIDEO)

Problem za crno-bele mogla bi da predstavlja činjenica da stadion u Pančevu poseduje veštačku travu

Objavljeno: 17:30h

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da će na meču osmog kola Superlige Srbije protiv Železničara izvesti najbolji mogući tim i dodao da je igračima zabranjeno da misle na duel sa Crvenom zvezdom.

Crno-beli će u petak od 20 časova gostovati pomenutoj ekipi u Pančevu, a trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli Superlige Srbije sa 16 bodova. Uz to, imaju i meč manje.

Duljaj je istakao da svi timovi imaju supermotiv protiv Partizana.

- Očekuje nas teška utakmica u Pančevu. To je klub koji je nedavno ušao u Superligu. Svi ti timovi imaju supermotiv da igraju protiv velikih srpskih klubova. Biće veoma teško, jer nemaju šta da izgube. Železničar u svojim redovima ima neke igrače, koji su bili u Partizanu i imaće motiv da se dokažu. Smatram da imaju veliku prednost što imaju iskusnog trenera Aleksandra Lintu. Verujem da će se oni dobro pripremiti za ovu utakmicu - započeo je Duljaj svoje izlaganje na konferenciji za medije.

Potencijalni problem za crno-bele mogla bi da predstavlja činjenica da stadion u Pančevu poseduje veštačku travu.

- Trebalo bi da se adaptiramo. U svakom slučaju neće nam biti nimalo lako - nastavio je strateg crno-belih.

Tokom izlaganja osvrnuo se i na prethodnu utakmicu Partizana. Podsetimo, crno-beli su u 7. kolu igrali protiv Radnika iz Surdulice, na poluvremenu su imali zaostatak od dva gola, da bi u finišu utakmice preokrenuli rezultat na 3:2 i osvojili sva tri boda.

- Tim je pokazao da može da se vrati iz 'mrtvih'. Naš tim nijednog trenutka nije pokazao paniku, strah. Pokazali su želju, videlo se po njima da veruju u pobedu. Naravno nećemo uvek moći da postižemo golove u poslednjim trenucima meča. Biće veoma teško u narednim mečevima. Trudićemo se da greške u hodu ispravimo - nastavio je trener Parnog Valjka.

1 / 3 Foto: Starsport©

Posle duela sa Železničarom crno-bele očekuje najvažnija utakmica sezone - protiv Crvene zvezde. Derbi meč na programu je 27. septembra, a Partizan je domaćin. Ipak, Duljaj je zabranio igračima da misle o večitom rivalu, te je naglasio da fudbaleri moraju da se fokusiraju na meč u Pančevu.

- Svima je zabranjeno da pričaju o derbiju. Nama je najvažnija naredna utakmica, izvešću najbolji tim protiv Železničara. Cilj nam je tri boda, ali neće da bude lako. Posle današnjeg treninga znaću koga ću imati na raspolaganju. Znam šta ova utakmica može da donese. Ne razmišljamo o narednoj utakmici. Svima je zabranjemo da pričaju o derbiju, samo mislimo na Železničar. Nema kalkulacija. Samo Železničar, ponavljam derbi je svima nama zabranjena tema - završio je Duljaj i naveo da očekuje veliku podršku navijača.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.